¿Mi novio mali durumumu kontrol ediyor mu? Benim Novia’m da dahil mi?

canvade

Yeni Üye
Yiyecek ve ilişkilerin kesişimini konu alan Modern Aşk projesinin bir parçasıydı.

Şu anda Bancarrota sınırında. Yakın zamanda elektrik faturasını ödemek zorunda olduğumdan değil ama parayı alabilmem için hesabımda sürekli ödemeler var. Yıllar önce bir kredi planından diğerine aktardığım büyük bir sipariş aldık. Yıllık gelirim 20.000 dolar değil. Terapide (çünkü ek bir şaşkınlık yaşadım) tüm günlerimi bununla ve daha önce yaşadığım bir senaryo yoluyla güvensiz mali durumuma ulaşan kişiyle uğraşarak geçirdiğim için kendime karşı çok fazla sabrım vardı.

Bu onun yeni, sevimli bir insan olduğu anlamına gelir. Saldria’yı yapan son kişi değil, casi’ydi. Televizyon editörü olarak uzun saatler çalıştım; Zamanım yok Rico, ama daha on yaşında değilim ve bota bir rey ödemek üzereyim: haftada 1000 dolara kadar. O, hayata dair ilk duygusal yoldaştı ve sevdiklerimi fethetmek için dünyaya üç kez giden ilk kişiydi. Küçük yurt dairemizi ziyaret ettiğimizde, yaklaşık bir yıl sonra ayrılana kadar misafir günlüklerimizin parasını ödemek için bir atlı merdiven önerdik. Söyleyecek bir şey yok Eşit haklar Benim için kelime dağarcığımın bir parçasıydı, ama sahip olduğumuz iki sabiamos’un maliyeti yüzde 100’dü. igualitario.

Cömertçe davrandım, ama ben de onun tarafından çok rahat bir şekilde gönderildim. Bir çeki bozdurduğumda, zevk ve nezaketin güçlü bir birleşimini alıyorum. Yeni dönemdeki rasyonel anlayışıma rağmen, bazı küçük fracadasadalar. Beni açık bir kapıya getiren bağımlılık fikri beni dehşete düşürdü.

Pederlerim Ambos de Clase Trabajadora’nın 14 yıl önce bana çalışma izni vermesinden bu yana çalışıyordu. Bağımsız finansın özgürlük olduğunu iddia etmeye kararlıyım. Bir genç olarak, çocukluk evimden çıktığımda pederlerimin ayuda’sına devam ettim çünkü yaşamımın yolu üzerinde düşünme iznim vardı. Birkaç yıl seks işçisi olarak çalışırken, bedava para diye bir şeyin olmadığını bana doğrulayan bir deneyim yaşadım.

İlk dönemdeyken ve birlikte yaşadığımız dönemde üç yıl boyunca uyudum, uyudum ama en az bağımlı olduğum anımda, çekingen ve takıntılıydım. Hayatım boyunca evli olmamın bir önemi yok. Hey siempre Kirayı ödemek için Conseguia parası. 26 yaşında, öğrenci ve sekreter olarak, on yıl önce ilk defa büyük bir hediye. Son dönemde sanatçıların belediye başkanının kentteki durumunun ailenin artık görülmediği bir döneme dönüştüğü kaydedildi.

Birlikteliğimizin ikinci yılında, kredi planımı ikinci kez Kasım ayında ödedim. Pagos’umuz ilk başta llegaban al monto de la deuda, señaló. Asenti, Pero bana şarkının bana ne olduğunu gönderdi.

“Çok cömert” dedi. “Ama benim… incomoda öldüğüm aklıma geldi”. Eso dönemi decir poco. Kusmaya başladı.

“Sorularınız varsa bir konuyu ele alabilir misiniz?” diye yanıtlıyorsunuz.

Birlikte yaşadığımız son birkaç yılda yemek pişirmeye daha çok ilgi duymaya başladım. Porto Rikolu ve İtalyan bir kızken buna bayılırdım ve ona sahip olduğu tüm neşeyi vermek için yolumdan çekilirdim. Eğer çamaşır yıkamakla uğraşmazsanız, hızla bir rutine kapılırsınız.

Bir keresinde, “Bütün bunları yapmak benim için alışılmadık bir durum değil” dedim. Çok önemli. “Pasa nada yok” dedi. “Estoy en casa más a menudo que tú”. Ve cierto modunda Estaba İyi. Kıyafetleri yazmak daha kolay.

Evimizde hiçbir yalnız gezgin nadir olmayacak. Cubría dövmelerim babalarımı sildi. Desde luego, bir bağımlı ve cinsel suçlu olarak geçirdiğim yılları anlatan bir kitap yazan kişi değil; Nadie ile teması yok. Geniş bir çocuk koleksiyonunu yeniden bir araya getiriyoruz. Hayatımı özel bir tür disfrazın pareresi olarak algıladım. Bana geleneksel bir görünüm kazandırdı. Evet Peki Ekonomik olarak kabul edilmedi.

Üçüncü yılımızda siz ve aileniz bir çocuğa ve bir aileye kucak açtınız. Korkmasam bile kendimi bu şekilde heyecanlandırmanın birçok yolu var. Ben nasıl oldu da her şeyi bir kadınla ilgisi olan bir dominatrix, girme iznini almadığım bir bölümde bir adamla yaşayan bir profesör oldum? Disfraz’ın gerçek hayatıma uyarlayabileceğim bir oyun haline gelme zamanı geldi mi?

Olanlar tam olarak muhtemelen söylediğim şeydi: Bir kadına aşıktım ve hayal kırıklığına uğradım. Mola, cömertliğimin iradesi ve ilerleyememem nedeniyle daha da zorlaşan bir çileydi. Suçluluk perspektifinden bakıldığında, çift terapisinden ayrılması sırasında onu bir hafta boyunca desteklersiniz ve uğraştığı ana ilgi alanlarına odaklanmasına izin verirsiniz. Birkaç ay önce ambargo olmadan kızlarımı bırakıp yeni dövmeler yaptırdım. Luego, okültlere güvenmem gereken her şeyi anlatan bu kitap yayımlandı.

İlişkimizi düşündükçe dehşetimden kurtuldum, umutsuzluğumu yendim ve beni tedavi etmenin en güvenli yolu olan kendimi yok etmeye geri döndüm. Gösterdiğim şeytanlar neler? Patriarcado onun Viejo Teatro de la Heteroseksüellik’te olduğuna ve onunla orada erkeklerle, kadınlarla ve erkeklerle buluştuğuma karar verdi.

Hikaye yakında bitebilir. Seguí con esa mujer – bugüne kadar “en iyi eski sevgilim” – üç yıl boyunca. Başka bir kadına aşığım. Eğer orada değilsen de, bugün benden çok uzakta olan bir düzeyde giriş var. Bir zamanlar büyük jestler ya da büyük eğlenceler vardı: Gucci’den uçan toplar, masajlar, atıştırmalıklar, zevkler ve hediyeler satın alıyorum. Cömertliğime, hatta kabulüme hayran kaldım.

Menüye “Quiero cuidarte” dedim. Bu sözleri her söylediğinde benimle bir bağ hissediyorsun. Onu artık tanıyamayacağımı bildiğim son ana kadar uğradığıma eminim! Ama daha fazlasına sahip olmam bana zarar vermiyor. Etkilendim. Bir hambre voraz’ı açın. Çünkü o kadar endişeleniyorum ki o kadar çaresizim ki cuidaran oldum.

Büyük jestlerinin narkotik etkisi bir süreliğine zihinlerimizin farkına varmasını gizledi: Bu, yaşadığım en değişken zamandı. Peleábamos bir menü. Onu hayatımdan dışlayacak noktaya kadar ilişkimize takıntılıyım.

Evet, ambargo olmadan, dünya yönetimini benim adıma yürüterek, kamusal eylemlerde bulunarak ve çatışmayı önlemek için çaba göstererek kendimi iyi bir topluma dönüşmeye daha da adadım.

Cuando la déjé, hayatım mahvoldu. Arkadaşlarımla ve tanıdıklarımla birlikteyim. Ben de kendime fazladan bir tane ayırdım. Ama aynı zamanda insanların önünde: Bu iki ilişki arasındaki ortak paydanın sadece genel cinsel yönelim değil aynı zamanda ekonomik farklılık olduğunu da biliyoruz. Había sido yo.

Sorun şu ki, düzenin beni yönlendirmesine izin verme ihtiyacım (kendi bağımsızlığımı kontrol etmem gerekiyor, hayatımı zarafetle kucaklayamıyorum) içimde bir dengesizlik yarattı. Apoyo’yu sevgi olmadan kabul edemem ve kendimi başka biriyle zorlu bir sınava sokamam.

Bu yüzden çoğu konuyu yeni televizyon editörümle ele almak istiyorum. Birkaç yıl önce ilişkimizi profesyonel bir suçlunun uzmanlığı olarak cezaya, şiddete, tutuklanmaya ve aşağılanmaya hazırlanarak geçirdim. Zor bir durumdaydı elbette ama benim hayatım, bağımlı ve cinsel açıdan yetenekli bir kadına dönüşebilecek tüm tavırlarıyla tamamen istikrarsız ve savunmasızdı. O anda itiraf ettim ama bunu onunla sadece hayatımın olağan tarzı içinde tartıştım. Ona danışmaktan sorumlu değilim, ancak açıklama yapmaktan kaçınıyorum.

Bazı anlarda eşimle yaşadığım çalkantılı ilişkinin hikayesini de azalttım, bu da bana anlaşılır bir hikaye gösterdi: Tüm kontrolümü kaybettim. Tanıştığımız insanlar geçici olarak zehirli bir durumdaydı. Açıklama olarak anlaşılması gereken Yeşiller’den daha çok, onları benim tarafımdan kışkırtılan, hayatım boyunca sabırsızlıkla beklediğim için onlardan ne beklediğimi bilmiyorum, bu da beni onlara ulaşmak için değiştirdi. Ayrıca beni bir şekilde daha fazla dengeye getirebilecek tek bir kişi var: yo.

Yoldan saptığında suçlunun konseyi Cezayir’e gelmişti çünkü onunla bir haftadan fazla bir süre önce görüşmüştü. Daha sonraki suçlamaların sorumluluğunu üstlenmek niyetindeyim. Kendim için bir figüran haline getirdiğimde açıklama hala karmaşıktı.

Birkaç yıl önce yemek de dahil olmak üzere her şeyin en iyi tür olduğunu kabul etmeye karar verdim.Ders öncesi bu beton toprakla ilgili herhangi bir sorun yaşamadığımız için benim fikrim ve çok mutluyum. Bir Padre veya Dios’un beklediği tek bir insan olan iki Anhela halkından ve ihtiyaç duydukları ana kadar onunla ilgilenen büyükelçilerden. Yalnız yetişkinler, kendilerinden sorumlu bir kişi olarak, tüm gün cuntaları canlı tutuyorlar. Daha yapılacak çok iş olabilir ama sonuna çok az kaldı.

Melissa Febos bunların arasında dört kitabının yazarıdır Kızlık çağıPremio del Círculo de Criticos Nacional del Libro a la Critica’nın yöneticisi ve Universidad de Iowa’da profesör.