Michelle Williams, Julianne Moore ve Salman Rushdie New York’taki galalarda

canvade

Yeni Üye
Çarşamba gecesi, halka açık sanat organizasyonu Creative Time’ın yıllık galasındaki devasa Aşağı Doğu Yakası etkinlik alanında, aktör Jeremy Strong, çarpıcı aktörlerin ve Hollywood stüdyolarının geçici bir anlaşmaya vardığına dair haberlerin “kontrol edilemeyen bir yangın gibi yayıldığını” söyledi.

Bay Strong, “Işıkların herkes için yeniden açılmasının harika bir haber olduğunu düşünüyorum” dedi.

Julianne Moore, “Bu, hepimizin işe geri dönebileceği anlamına geliyor” dedi ve ekledi, “Topluluğumu özledim. Kalkmayı, bir şeyler hakkında düşünmeyi, onlar hakkında konuşmayı ve diğer yaratıcı insanlarla çalışmayı özledim.”

Michelle Williams, “Bir şeyler yapmayı özledim” dedi.

Bir araya toplanıp sohbet eden aktörler, sanatçı Rick Lowe onuruna düzenlenen bağış toplama etkinliğine katılıyorlardı; Yakın zamanda Creative Time ile “The World’s UnFair” projesinde işbirliği yapan yeni Red Order sanatçıları Jackson Polys, Adam Khalil ve Zack Khalil; ve The Nines gibi restoranları işleten Golden Age Hospitality Group’u kuran Creative Time CEO’su Jon Neidich.

Etkinliğe yaklaşık 500 kişi katıldı. Aktörler, tasarımcılar ve sanat dünyası temsilcileri arasında küratör Antwaun Sargent, tasarımcı ve oyuncu Waris Ahluwalia, sanatçı Taryn Simon ve daha önce Creative Time’ın başkanı ve sanat yönetmeni olan Brooklyn Müzesi direktörü Anne Pasternak yer aldı.

Kendisini “bir şeyler yapan bir adam” olarak tanımlayan Azikiwe Mohammed, New York’ta büyüdü ve lisede bir Yaratıcı Zaman projesiyle karşılaştığını hatırladı.

“Yaptığımız şeylerin nesne olması gerekmiyor” diye fark etti. “Daha büyük bir çocuk olarak benim için daha da önemli olan şey, birisinin bu işi yapmasına yardımcı olacak ve onu görmesi gereken insanlara ulaştıracak yerlerin olması.”

Akşam yemeğinden sonra – fileto mignon veya ızgara maitake mantarı seçenekleri – Batı Dakotalı sanatçı, dalgalanan beyaz bir pantolonla pandomimci gibi giyinmiş, merdivenlerden aşağı ve siyah balonlardan oluşan kemerlerin altına kurulmuş ziyafet masalarının etrafında dans ediyordu.

Perdeler açıldı ve ayrı bir odada, “siyah-beyaz, saykodelik bir Paris gece kulübünde”ymiş gibi giyinmeleri söylenen diğer sanatçılar, gece yarısından sonraya kadar açık kalan dumanlı bir dans pistinde parti sonrası partisini açtılar. .

Aşağıda Creative Time ve New York Halk Kütüphanesi’nin bu hafta New York City’de düzenlenen Library Lions Yıllık Galasından fotoğraflar bulunmaktadır.

Pazartesi akşamı yazarlardan, sanatçılardan, politikacılardan ve hayırseverlerden oluşan bir kalabalık, Kütüphane Aslanları galasına katılmak için New York Halk Kütüphanesi’nin görkemli Beşinci Cadde ana şubesinin önündeki mermer aslanların yanından yürüdü. Kökleri 1980’lere dayanan sonbahar geleneği, şehrin en büyük kütüphane sistemi için para topluyor.

Yıllık etkinlikte, birçok kültür çalışanı, “Aslanlar” olarak adlandırılan kurumsal elçiler olarak atanıyor. Bu yılın dersinde Steven Spielberg, Ina Garten, Bill T. Jones ile yazarlar David Nasaw ve Khaled Hosseini yer aldı.

Kütüphanenin Astor Salonu, kokteyl saatinde edebiyat dünyasının yıldızları ve yaratıcı devlerle doldu. Yeni keşfettiği aslan statüsünü simgeleyen kırmızı madalya ve kuşak takan Bay Spielberg, elinde bir tepsi havyar ve kızarmış ekmek üzerine yumurtayla dolu bir garson yanından geçerken arkadaşlarıyla sohbet etti. Salman Rushdie ve David Remnick bir barda içki içerken buluştu. David Zaslav, Maggie Gyllenhaal ile sohbet etti.

Bayan Garten, “Yemek kitabı yazarına aslan mı denir?” dedi. “Bu bir onur. Beni bitiş çizgisine neyin getirdiğini merak ediyorum: Televizyon mu yoksa yemek kitaplarım mı?”

Bay Jones, “Bu bina beni her zaman biraz korkuttuğu için şaşkına döndüm” dedi. “1970’lerin sonunda New York’a geldiğimde bu binayı sanki hac yolculuğundaymış gibi ziyaret ettim ama sanatçı olarak hayatım o zamanlar şehir merkezinde geçti. Ama işte buradayım, bu gece koreograf olarak onurlandırılıyorum.”

Akşam saat 20.00 civarında garsonlar, Rose Ana Okuma Odası’nda üst katta akşam yemeği vaktinin geldiğini belirtmek için bebek ksilofonlarını tıngırdatıyordu. Canlı müzik grubunun olduğu bir sahnede, kütüphane başkanı Abby Milstein, 3,4 milyon dolar toplayan törenin açılışını yaptı. Lezzetli balkabaklı chèvre cheesecake ve 24 saat kızarmış dana eti servis edildi.

Senatör Chuck Schumer, şehrin kütüphane sisteminin kendini keşfetme ve entelektüel araştırma için bir sığınak olduğunu öne sürmek için kürsüye çıktı. Kütüphanenin genel müdürü eşi Iris Weinshall’ın, Bayan Garten’in yemek kitaplarını sevdiğini ve tariflerinin beline “birkaç santim” kattığını ekledi.

Vali Kathy Hochul, bir kız olarak aynı Amerikan tarihi kitabını tekrar tekrar okuyarak yerel kütüphanesindeki günlük hayattan nasıl kaçabildiğini paylaştı. Bayan Hochul, “Bu kitaba pek çok kez baktım” dedi. “Kütüphaneci, ‘Sizde kalsın tatlım’ dedi.”

Törenin sonunda Kütüphane Başkanı Anthony Marx, hoparlörlerden çalınan moral verici yaylı çalgılar ve piyano müziği eşliğinde tüm ödül sahiplerini sahneye çağırdı. Bay Marx daha sonra kalabalığa baktı ve önceki yıllarda orada bulunan tüm Lion’ların da alkışları kabul etmek için ayağa kalkmalarını istedi. Bunu yavaşça ve görev bilinciyle yaptılar.