Minik Aşk Hikayeleri: “Boşandıktan sonraki ilk Noelim”

canvade

Yeni Üye
Noel’de evde olacak!

Kanada’daki kar fırtınası tüm uçuşları durdurduktan sonra kocam Edwin yılmadan “Arabayla gideceğim; 20 saat sürecek ve Noel yemeği için orada olacağım” dedi. Trenle geldi. Saatler sonra Edwin’in lokomotifi durdu, rayları molozlarla kapandı. 18 saatlik duraklamanın ardından tren yön değiştirdi ve başlangıç noktasına geri döndü. Ancak Edwin pes etmedi: En yakın havaalanına taksiyle gitti. ve o sırada müsait olan bir uçağa bindim. 54 saatlik yolculuktan sonra (normalde iki saat sürecek bir yolculuk için), Edwin ailemin kutlama rotasında yanımda gülümsedi. Laura Schep

Kıyıdan yeni bir görünüm

Büyüdüğümde eşcinsel olmak en iyi ihtimalle bir şaka, en kötü ihtimalle ise cehenneme bir biletti. Yoksulluğu, dil engelini ve kronik hasta bir ebeveyni de ekleyince, okul danışmanlarını ağlatan bir hikayem oldu. İlk aşkım beni sevemeyen heteroseksüel bir adamdı. İkinci aşkım beni sevmeyen eşcinsel bir adamdı. Kendimi sevmeyi öğrendikten sonra üçüncü aşkım bana aşık oldu. Bir zamanlar utanmış bir çocuk olarak dolaştığım Teksas sahilinde “yaparım” dedik. Hayatımı değiştirdiğin için teşekkür ederim Tyler. — Roberto Lopez Jr.

Bir son ve bir başlangıç

Üç kardeşin en büyüğü olarak kardeşlerimi korumak için elimden geleni yaptım ve küçük kardeşimi kısa bir süreliğine kanser nedeniyle kaybedeceğimi hiç beklemiyordum. O bakımevine taşındığında ben de geçici olarak San Francisco’dan Denver’a taşındım. Orada kaçma arzum dayanılmaz hale geldi, bu yüzden eski bir flört uygulamasını yeniden etkinleştirdim. Profilim eğlenceli ve geçici bir şey aradığımı açıkça belirtse de kırık kalbim sevgiyi içeri almak için mükemmel bir kanaldı. Kardeşimi kaybederken hayatımın beklenmedik aşkını buldum. — Mara Kassoff

Değişimi kucaklayın

Boşandıktan sonraki ilk Noelimde geleneklerimiz çok önemliydi. Çocuklarım ve ben mükemmel bir ağaç seçtik ve onu minivanımızla eve taşıdık. Ter ve öz suyuna bulanmış bir halde, ağacı çoğunlukla düz ve sabit hale gelene kadar sehpanın içine doğru ittim. Ertesi yıl arkadaşlarımın yardımına başvurmaya karar verdim ve onların nezaketine birayla karşılık verdim. Bir yıl sonra oğlum vidaları sıkabilecek yaşa geldi. Peki bu yıl? Noel’i seven Yahudi bir adam olan arkadaşım yardım etmekten mutluluk duydu. Ağaç geleneği devam etse de hayatımızda çok şey değişti. Öyle olduğuna çok sevindim. — Ashley Davis