‘Miras’ Tarzı 7. Bölüm: Yılanlar ve Akrepler

canvade

Yeni Üye
Bu makale, Succession’ın son sezonunun 7. bölümü hakkında spoiler içermektedir.

Ardıllık dünyasında seçim gecesi ve Roy’lar pozisyon için itişip kakışıyor. Kendall ve Roman, Matsson anlaşmasını durdurmak için çabalarını artırır. Shiv ve Tom, Logan’ın önceden belirlenmiş davetli listesiyle bagaj partisine ev sahipliği yapar. Ülkenin en etkili politikacılarından, yetkililerinden ve “düşünce liderlerinden” oluşan bir seçki, Amerikan bayraklarını kemirmek, şampanya yudumlamak, para konuşmak ve dedikodu yapmak için Shiv’s Triplex’e iner.

Matsson’ın dediği gibi bu “AOL dönemi, eski medya, çürümüş mantar dolması” festivalinde, su ısıtıcısı mısır ödüllü bir seçim partisi oyunu bile var. Matsson altın rengi bomber ceketiyle göz kamaştırıyor ama Tom gecenin isimsiz stil yıldızı olabilir.

Adam Trebay: Biri bana Matsson’ın tuhaf bombacısının neyden yapıldığını söyleyebilir mi?

Stella Böceği: Güven.

GT: Kürk güveni mi kadife güveni mi?

Vanessa Friedman: Norveç’teki Roy’ların tam tersiydi. Bombacının bir Kendall imzası haline geldiği göz önüne alındığında, bu ilginç bir tezattı.

Jessica Testa: Diğer parti kıyafetleriyle birlikte yıllardır dolabının arkasında sakladığı bir şeye benziyordu.

VF: Kesinlikle bazı erkek bölünme oluyor. Her zaman kendisinin farklı yönlerini gösterir. Ebba ise tamamen örtülür.

GT: Bu, Church of the Bleeding için açık olabilir, ancak cinsiyetin tersine çevrilmesi baskıcı hale geldi. Erkekler karakterdir ve kadınlar olay örgüsüdür – Shiv hariç.

VF: Marcia’yı cenazede bekle! Konu açılmışken, Shiv’in inci grisi beyaz takım elbisesini ve boğazlı kazağını cenaze planlamasının kahvaltı zirvesi için özellikle çarpıcı buldum.

SB: Bu bölümdeki kıyafetler pek hareket etmedi.

GT: Evet bu doğru. Kıyafetler berbattı.

JT: Bir moda anı değil ama mükemmel bir pervane anı, bölümün başındaki akrep hediyesiydi.

VF: Mücevher bekliyordum, eminim o da öyleydi. Ama yine de, bu şovdaki tüm moda göstergebilimi bizi aksesuar beklemeye hazırladı.

GT: Kutuyu Cartier gibi göstererek mücevherle daha da dalga geçtiler.

SB: Ana olay, Shiv ve Tom arasındaki korkunç kavgaydı. Asla geri alamayacağın kadar korkunç bir şey söylemediğin için çok fazla.

GT: Dövüş sahnesinden beri yılanlı bir kravat hayal ediyorum.

VF: Bir kravat asla sadece bir kravat değildir. Konu açılmışken, Tom’un bagaj kapısını Shiv’le birlikte barındırmak için kravatını kaybetmesi, sonunda kendini bir Roy gibi hissettiğini gösteriyordu. Ve sonra mücadeleleri ona asla başaramayacağını gösterdi.

GT: Evet ve yabani otlara daha fazla girmek için beyaz bir gömlek giymişti, ton üstüne ton kravatlı ikincil bir mavi değil.

SB: Aslında Tom, kostümler açısından bu gösterinin yıldızıydı. Karakteri en büyük dönüşümü gösterdi.

VF: Evet, iyi bir nokta.

Anna Grace Lee: Beni en çok ilgilendiren partinin süsüydü – şarap, emlak, Tom’un kırmızı şarap korkusu. Dairesini gördük ama her zaman ürkütücü bir şekilde modern, pürüzlü ve boştu, bu yüzden insanlarla dolu olduğunu görmek tuhaftı.

VF: Ayrıca Shiv ile Lukas ve Kendall ile Frank arasındaki gizli toplantının gerçekleştiği yatak odasındaki elbise askıları. Boş dış giyimin altından fısıltılar!

GT: Şimdiye kadar, her parti sahnesi (buna bir parti diyebilirseniz Norveç hariç) genel görünüyordu. İç mekanları, dört yıldızlı bir oteldeki bir süitten daha az karaktere sahip. Partilerdeki gardırop imajını seviyorum – raflarda paltolar, yataklarda paltolar. İnsanlar bu odalarda sürekli dalga geçiyor.

SB: Kesinlikle doğru dostum. Kırmızı şarap hakkında konuşmak için yaşadım. Tom’un gazlı kırmızı servis etme kararı ve personele bunun “Malbec pisliklerinin” takdir edeceğinden daha sofistike olduğunu nasıl açıkladığı. “Biyodinamik olduğunu söyleme.” Ve sonra partideki hiç kimse bundan hoşlanmadı.

GT: Yapar mısın? Çarşaf.

SB: Muhtemelen yapardım.

AGL: “Islak köpek” notalarını tatmak (veya koklamak), dedi Frank.

JT: Pét-nat kovanı, kalk.

SB: Tom, bu bölümün stil yıldızı olarak zenginlikten daha fazlasını önemsediğini gösterdi. Ayrıca gurme züppelere de dikkat ediyor.

GT: Bu Mask Slips bölümüydü. Tom’un yağlılığı tahmin ettiği gibi düşer ve ardından kaderi hakkında netlik kazanır. Giysi arkı işaret eder. Bu açıdan terasta kafes dövüşü bir rahatlama oldu.

VF: Bu sırada Connor, diplomatik plakaların çekiciliği karşısında gözleri kör bir şekilde Umman’a gider.

SB: Ama o değil! Willa onu kurtardı. Ya sonunda Connor galip gelirse?

JT: Connor ve Willa, Tom ve Shiv ile büyük bir tezat oluşturuyordu. Bu şovdaki herhangi bir şey iç açıcı olabilir mi? Eğer öyleyse, onlar.

GT: Willa kendini kurtardı.

VF: Kendall ve Shiv zaten diğer ikisine asıldığına göre, üç çocuk arasında destansı bir hesaplaşmaya hazırlandığımızı düşünen başka biri var mı? Ve Kendall’ın “Bir kral, bir taç” demesiyle.

GT: Ne yazık ki onun için bu taç bir top şapkası.

vanessa friedman, Anna Grace Lee, jessica testa, adam trebay Ve Stella Böceği raporlamaya katkıda bulundu.