Model olarak çıkışından sonra The White Lotus’tan Greg ile hızlı bir sohbet

canvade

Yeni Üye
Gösteriye gelen tepkileri nasıl hissettiniz? İkinci sezonda sadece birkaç bölümdün ama büyük, uğursuz bir rol oynadın. [To recap: Tanya died when she tumbled from a yacht. She’d become convinced that her new “high-end gay” travel companions, including a British man named Quentin, were colluding with Greg to kill her. She ended up shooting most everyone on the boat, using a gun from a duffel bag that also contained rope and duct tape, brought on board by her drug-dealing one-night stand, whom she’d met through Quentin. It’s complicated.]

Mike White’ın güzelliği bu [the show’s creator]. Aynı zamanda son derece özneldir. Tanya’nın düşündüğü bu. Portia ona “Hey, bir şey yüzüyor” dediğinde bu gerçek mi?

Tamam: tabanca, halat, koli bandı. Bütün bunlara gerçekten ihtiyacın var mı? Tek yapmaları gereken onu tekneden denize doğru itmek ve “Ah, denize düştü.” Ne demek istediğimi anlıyor musun? Mike, açıkçası izin verdiği kadar akıllı. Çekim yaparken bile, onun bakış açısından çünkü biz onun kafasının içindeyiz ve o bir şeylerin ters gittiğini düşünüyor.

Bekle, Greg’in masum olduğunu mu söylüyorsun?

Masum olduğunu söylemiyorum, ama diyelim ki bu mahkemede olsaydı, gerçekten niyeti kanıtlayabilirler miydi? Orada değildi, bir numara. İkincisi, evet, Sicilya’yı önermiş olabilir ve evet, Quentin onun arkadaşı olabilir. Ama amaç, onu diğer adamla uzlaşmacı bir konuma getirmek olabilirdi.

Ama ben kalabalığa giderim. Orada bir şeyler döndüğünü düşünüyorum.

Gelecek sezon orada olacak mısın?

Açıkçası bilmiyorum. Mike White, Mike White’ın yaptığını yapar. 2. Sezonu yazarken ondan bir mesaj aldım – işte böyle öğrendim. Müsait misin dedi. Her zaman, her yerde dedim.