Modern Aşk Podcast’i: Bana değer verdi, ben de ondan ayrıldım

canvade

Yeni Üye
Jessica Slice, David adında bir adamla çıkmaya başladığında onun hakkında sevdiği pek çok şey vardı. Kitaplarla ve masa oyunlarıyla dalga geçebilirler. Dikkatli ve arkadaş canlısıydı.

Ama Jessica’nın bir sorunu vardı. David ne kadar korumacı olursa, o da o kadar geri çekildi. “O en iyisi!” Kız kardeşine mesaj attı. “Ama onunla tekrar çıkacağımdan şüpheliyim.” Bu onun sevgiden kaçmak istediği ilk sefer değildi ama David’le ilgili bir şeyler Jessica’yı tereddüt ettiriyordu. Sonunda yeni bir aşk türüne hazır mıydı?

Modern Love’ın sunuculuğunu Anna Martin üstleniyor ve yapımcılığını Julia Botero, Christina Djossa, Hans Buetow ve Reva Goldberg üstleniyor. Programın editörlüğünü yürütücü yapımcımız Jen Poyant ve Anabel Bacon üstleniyor. Gösterinin miksajı Sophia Lanman tarafından yapıldı ve kaydı ise Maddy Masiello tarafından yapıldı. Carole Sabouraud ve Pat McCusker’in orijinal müziklerini içeriyor. Tema müziğimiz Dan Powell’a ait.

Daniel Jones, Miya Lee, Mahima Chablani, Nell Gallogly, Jeffrey Miranda, Renan Borelli, Nina Lassam ve Julia Simon’a özel teşekkürler.

Düşünceler mi? modernlovepodcast@Haber adresinden bize e-posta gönderin.

Daha fazlasını ister misin Modern Aşk? Geçmiş hikayeleri okuyun. TV dizisini izleyin ve bültene abone olun. Ayrıca NYT Store’da promosyonlarımız ve iki kitabımız var: Modern Love: True Stories of Love, Loss, and Redemption ve Tiny Love Stories: True Tales of Love in 100 Words or Less.