Dogus
Aktif Üye
Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasında Erzurumspor FK meskeninde karşılaştığı Adanaspor’u 3-2 mağlup etti. Gayretin akabinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Erzurumspor FK Teknik Yönetici Muzaffer Bilazer, “Adanaspor son maçını kazandı, bir hoca değişikliği olduktan daha sonra bu hafta farklı bir sistemle oynadılar. Bu sistem üzerinde idmanda çalıştık. Baskılı başlamak istedik, art tarafın markajı fazlaca değerliydi bugün. Zira kontrataklarda düşünce çıkartabilecek bir gruptu. Maçın birinci yarısında oyunun üstünlüğü bizdeydi. İkinci yarıda birinci dönemi biraz tempolu başlamak istedik ancak istediğimiz üzere olmadı. Yediğimiz golden daha sonra ayağa kalkmak değerliydi, bugün grubumuz bunu yaptı. Maçın son kısmında oyuncu değişikliği yaparak sistemi değiştirmek zorunda kaldık. Değerli olan bugün kazanmaktı, zira ruhsal olarak da sıkıntı bir dönemdeydik” dedi.
“Biraz sessiz bir savaş veriyoruz”
Camianın fazlaca sıkıntı periyotlardan geçtiğini tabir eden Bilazer, “Onlar tenkit yapıyor grubun güzel olması lazım, daha hayli puan toplaması lazım, onlara katılıyorum. Lakin bizim içeride ne yaşadığımızı da bilmiyorlar. Biraz sessiz bir savaş veriyoruz. 1.5 yıldır Erzurumspor’dayım. Taraftar, idare, medya, futbolcu her neyse ben oyum. Erzurumspor benim için hayli pahalı ve kıymetli kalacaktır. Bunu herkes bu biçimde bilsin. Şu durumda biraz sağduyulu yaklaşsınlar” açıklamalarında bulundu.
ERZURUM (İHA)
“Biraz sessiz bir savaş veriyoruz”
Camianın fazlaca sıkıntı periyotlardan geçtiğini tabir eden Bilazer, “Onlar tenkit yapıyor grubun güzel olması lazım, daha hayli puan toplaması lazım, onlara katılıyorum. Lakin bizim içeride ne yaşadığımızı da bilmiyorlar. Biraz sessiz bir savaş veriyoruz. 1.5 yıldır Erzurumspor’dayım. Taraftar, idare, medya, futbolcu her neyse ben oyum. Erzurumspor benim için hayli pahalı ve kıymetli kalacaktır. Bunu herkes bu biçimde bilsin. Şu durumda biraz sağduyulu yaklaşsınlar” açıklamalarında bulundu.
ERZURUM (İHA)