canvade
Yeni Üye
Aşık olmak sağlıklı bir şeydir, bu yüzden onun hakkında çok fazla düşünmemeye çalışın. Günün sonunda, o kişiden gerçekten ama gerçekten hoşlanıyorsan, neden şansını denemiyorsun? Söyleyebileceği en kötü şey, ilgisinin olmadığıdır, bu canınızı yakabilir, evet ama bununla başa çıkacak ve nasıl ilerleyeceğiniz konusunda yeni bilgilere sahip olacaksınız. Ve bir randevuya evet derse dediğim gibi her şey mümkün. İyi şanslar ve kalbinize iyi bakın.
Bulanık Sınırlar
Burada korkunç bir konuma getiriliyorsunuz. Ona casus yazılımı yükleyemeyeceğini söylerdim çünkü bu telefon dinleme olarak kabul edilir ve bu da ceza gerektiren bir suçtur. Herkes gibi birisini gözetlemek istiyorsa, bunu nasıl yapacağını öğrenmek için bir YouTube videosu veya benzeri bir şey izlemesi gerekir.
kardeşlik ve dayanışma
Bulanık Sınırlar
CEO’nuz sizden yasa dışı bir şey yapmanızı istiyor gibi görünüyor. Başka bir kişinin telefonuna, o kişinin bilgisi veya izni olmadan casus yazılım yüklemek, telefon dinleme olarak kabul edilir. New York’ta, birinin telefonuna izinsiz olarak casus yazılım yüklemekle ilgili, özel iletişimleri kurcalama, iletişim bilgilerini yasa dışı bir şekilde elde etme ve telefon dinlemeyi bildirmeme dahil olmak üzere bir dizi suç vardır.Küçük bir servet yönetimi firmasında teknik destek olarak çalışıyorum. Tek destek kişisi olarak, insanlar tüm rastgele istekleriyle bana geliyor. Geçenlerde CEO geldi ve bana silmek ve geri yüklemek istediği bir iPhone verdi. Sonra bana, kimsenin varlığını tespit edemeden yüklemek istediği bir casus yazılım uygulamasının bağlantısını gönderdi. Telefon silme işlemi başarılı oldu, ancak ne yazık ki etkinleştirilemedi.
Daha önceki talebini unutacağını umarak, telefonu etkinleştirmesi için bir Apple mağazasına götürmesi için onu ikna ettim. Çocuğunun bir cep telefonu için çok küçük olduğunu bildiğim için, bu cihazın sadece karısı için olduğunu varsayabilirim. Telefonla geri gelirse, bununla nasıl başa çıkmalıyım? Ona yardım mı etmeliyim, muhtemelen karısını gözetlemeli miyim, direnişimi açıklamalı mıyım, yoksa yüklemeyip ben yaptım mı demeliyim? O önemsiz bir adam, bu yüzden reddedersem işimi kaybedebileceğime eminim. Ama bana karşı yasal işlem yapma riskiyle karşı karşıya mıyım?
—Henry, New York Şehri
Burada korkunç bir konuma getiriliyorsunuz. Ona casus yazılımı yükleyemeyeceğini söylerdim çünkü bu telefon dinleme olarak kabul edilir ve bu da ceza gerektiren bir suçtur. Herkes gibi birisini gözetlemek istiyorsa, bunu nasıl yapacağını öğrenmek için bir YouTube videosu veya benzeri bir şey izlemesi gerekir.
kardeşlik ve dayanışma
Yapabileceğiniz en önemli şey, bu kadını yüksek sesle desteklemeye devam etmektir. Uygunsa, neden birlikte çalışılacak en iyi kişi olduğuna dair kanıt sunun. Ve bazen, evet, akranlarınızın üstü kapalı önyargılarına dikkat çekiyorsunuz. Önyargılarının açığa çıkmasını kabul etmeyebilirler ama bu onların sorunu, sizin değil. “Daha köklü bir profesörle” çalışmayı tercih ettiklerini söylediklerinde, demek istedikleri, yanında daha rahat oldukları, onlar gibi biriyle çalışmayı tercih ettikleridir. Bir yankı odasında çalışmak istiyorlar ve bunu size belirtmek uygun olacaktır.Ben erkek egemen bir teknik alanda bir kadınım. Benim sektörümde genellikle akademik araştırmacılarla çalışıyoruz. Bir meslektaşım beni en iyi üniversitelerden birinde çalışan ve odaklandığımız bir araştırma probleminin üstesinden gelmek için gereken altyapıya ve araçlara sahip bir profesörle tanıştırdı. Görüşmelerimiz sırasında ilginç, benzersiz ve anlayışlı fikirler önerdi.
Onunla çalışmayı dört gözle bekliyorum ve harika bir işbirlikçi olacağını düşünüyorum. Geçenlerde bazı meslektaşlarımı bu işbirliğine katılmaya davet ettim. Onunla yapılan ilk grup toplantısından sonra, bu meslektaşlarından ikisi onun bu proje için doğru kişi olduğunu düşünmediklerini ifade ettiler. Yakın zamanda başka bir (yaşlı, beyaz, erkek) profesörle tanıştıklarını ve onun yanında bir akademisyenin olması gerektiği kadar meraklı olmadığını düşündüklerini söylediler. Daha köklü bir profesörle çalışmayı tercih ederler.
Birlikte çalışmak istediğim profesör, alanımızda ender bulunan siyahi genç bir kadın. Zımni önyargı barizdir. Onunla çalışmayı desteklediğimi ifade etmeye devam ettim, ancak geri tepebileceğinden korktuğum için önyargısına dikkat çekmedim. Bu kadını en iyi nasıl destekleyebilirim? İşimden gerçekten zevk alırken, kendime ve başkalarına karşı önyargı gördüğüm bu gibi durumları yeterince sık görüyorum ki yorucu olabiliyor. Tükenmeden nasıl savaşmaya devam edebilirim?
– anonim