Onunla yaptığı büyük bir hata mı?

canvade

Yeni Üye
Soya Müslümanı. Benim dileğim Bob, Christian Evangélico’nun olması. Hayatımın geri kalanında kız arkadaşım Jillian’la tekrar iyi geçinmek istiyordum ama Bob zaten onun hakkındaki diziyi yazmıştı.

“Kaslı erkeğinin seninle yüzleşmesini mi istiyorsun?” dedi Jillian’a.

Jillian bana babasının yorumunu anlattığında şöyle düşündü: “Casi ni tengo hombría. “Neden Müslüman bir adamın yanına gidiyorsun?”

2013’te Jillian’la bir yıl daha geçirdim. Wisconsin Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne gitmek istediğimi ve geçen yıl psikiyatri rotasyonumuz için Mismo Hastanesi’ne atandığımı biliyorum. İşimiz bittiğinde, Jillian Rubik Küp temalı bir parti düzenledi: Sevdikleri tarafından sevilmeyen birkaç siyah kız da dahil olmak üzere diğer arkadaşlarımla birlikte altın renginde bir elbise giyiyorum.

Ziyafet sırasında bunu ima etmemiştim, her şey bitene kadar tekrar düşündüm ve temizlemeyi önerdim. Ben bunu duymadan önce, Jillian’ın ertesi gün oğlunun cenazesinde bir seçim yapmak zorunda kalacağını bilen arkadaşları uyuyor ve ona eşlik etmek için kanepede yatıyorlardı. Bunun bir sonucu olduğunu düşünüyorum; Al final de la noche, nos besamos.

Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, çeşitli rotasyon kliniklerinde hizmet verdiğimiz Wisconsin eyaletinin dört bir yanından çok sayıda alıntı aldım. Madison’daki genel dolaşım görevi günlerimi bitirirken tıp fakültesi kütüphanecisi Jillian ile tanıştım ve hastalarımıza danışmanlık yaptım. Gün çoktan uzamıştı, ben zaten sabahın üçünde çaresizdim ama o beni çoktan bir yanılsamayla baş başa bırakmıştı. O anlarda hayatımın geri kalanını başarmam gerektiği gerçeğini düşünüyorum.

Bir yıl önce Tıp Fakültesine geldiğimizde artık karar verme zamanı gelmişti. Bunun önüne geçebilmek adına, konaklama süresince şehir yönetiminde yer almamızı sağlayacak “ortak uyumu” talep ediyoruz. Farklı aşamalarda bulunduğumuz için sürekli bir ilişkimiz yok. Tıp eğitiminin ne anlama geldiğine odaklanmam neredeyse imkansızdı. Bunları birlikte kullanma fikrini bana Cuando Jillian verdi dostum.

Müslümanlara bağlılık yok, gün boyu okuyacak disiplin yok. Şehirde yaşadığım için günde sadece birkaç gün ilaç alabileceğime eminim. Ama Ramazan ayında Dios’u yarattık ve onu bıraktık.

Ancak Jillian, İslam’ı “bir din dini” olarak tartışan evanjelik bir baba tarafından ikna edilir. Babam Müslüman muhafazakardır. Tıbbi yardım programları için postüler Juntolar fikrini düşündüğü andan bu yana gerilimlerin arttığı açık olabilir. Jillian’la olan ilişkimde, ailemizle etkileşime geçmeyi düşünmeden önce düşünmem gereken tek şey, Jillian’la uyumlu olup olmadığım değil, büyük yerle uyumlu olup olmadığımdır.

Teorik olarak birçok farklılık var. Wisconsin’de küçük bir kasabaydı. Bangladeş’e indim. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki diğer Müslümanlarla birlikte ağladım ve bir Müslümanın yanında bir ev bulmaya karar verdim. Alguien’le kendilerini bekleyen bir Müslümanın bozduğu evlilik hikayeleriyle ilgileniyorum.

Üç beyefendim, belediye başkanı, perinin yakınındaki evinde yaşıyordu. Jillian onu çok endişelendiriyordu ve babası farklıydı. Güvenmek için oyumu kullandığımda Cautela’yı önerdim.

Ailemin ve kültürümün geleceğini öğrenmemde bana yardımcı olabilecek Asyalı arkadaşlarıma, üniversite ve çocukluk arkadaşlarıma danışın. Jillian benim dairemde uyurken kendisi olmadan bir dünyayı düşünerek uyuyor.

Ama dinin sınırlarıyla olan ilişkimizi gördükçe büyük bir heyecan duydum. Çok memnun kaldık ve diğer üyelerle tanıştık. Jillian yıllardır iş dünyasının içinde ve Amerika Birleşik Devletleri’nde boşanmaya ve hayatının sorunlarıyla ilgilenmeye karar verdiği makaleyi yazdığı için bunu takdir ediyor.

Henüz o kadar çok para kazanmadıkları için ikili, stüdyolara ödeme yapmak için büyük çaba harcadı ve sürekli olarak hayatın seçeneklerinden ödün verdi. Jillian’ın ne söyleyeceğini merak etmiyorum ve dini inançlarımızın farklı olup olmadığını da bilmiyorum.

Tampoco’nun sorusu dini açıdan katıdır. Jillian ve o, arkadaşlarımızın yanına döndüğünde ve Müslümanımın kıyametinin ardından geldiğinde Madison şehrinde çok zaman geçirdiler ama o din değiştirmek istemedi.

Bana hayatımı kolaylaştırıp kolaylaştırmadığını sordular ve hermanolarım ve sizin daha iyi bir hayata sahip olabilmeniz için Amerika Birleşik Devletleri’nde yeniden faaliyet göstermek üzere ailelerinin yanına gitmeye karar veren pederlerimi tebrik ettiler. Babam, Bangladeş’te İşletme alanında Maestri’ydi ve Amerika Birleşik Devletleri’nde danışman olarak çalışan çok girişimci bir iş adamıydı.

Ama Jillian’ı ziyaret edemedim çünkü o benim için İslam’ı değiştirmek istiyordu. Bunu düşünmeden önce Misma Fe’den Alguien’le yaşamak istediğime karar verin. Sen ve ben on kez benzer değerlere sahibiz: İlişkimizi hayata geçirmem gereken bir dönemdi.

Jillian’la birlikte bir çift gibi endişeleri aşmayı kabul ettim. Ancak ebeveynlerimizi ilişki işlevimizin çok fazla çalışma gerektirdiğine inandırırız.

Jillian, Padres’le yalnızca bir kez Oshkosh’taki evine gittiğinde çıktı ve eminim Padres, okulda olmadığım için beni içeri girmeme izin vermemişti. şehadetah la fe. Ben çok heyecanlıyım ama tanıştığımızda Jillian dehşete düşmüştü.

Akşam annem şöyle dedi: “Dos medicos? ¿Cómo van a tener hijos?” Bitirdiğimde babam Jillian’a şöyle dedi: “Podrás casarte con mi hijo cuando te hagas musulmana.”

Madison’a giderken Jillian bana şöyle dedi: “Gelecekle ilgili kararlarımı kendi başıma veremem.”

“Está gut, hiçbir tendrás que hacerlo” dedi.

“¿Pero nasıl?”.

Pederlerimi yolculuğa çıkarmak için ilk kez zaman harcadığımda, eğer bilselerdi, çocuklarımıza meydan okumayı reddedemezdik. Verían en ella lo mismo que yo: bir sempati, cariñosa ve con yetenek.

Jillian’ın İslam’a geçeceğini iddia etmiyorlar; Sadece ne demek istediğimi bilmek istedim. Aileme katıldığımda. İslam geleneğine göre yani Big Mac’e göre eti tek başınıza pişirmek için yola çıkmanız gerekiyordu. Helal gıda alabilmek için pederlerim garajımızda polen kurbanı oluyor.

Sonunda Padres’imle çalışırken ve eşimle onların mutfağında yemek pişirirken, Jillian onay aldı.

El Padre de Jillian döneminin farklı bir hikayesi. Ondan ayrılma niyetimi yazdığımda “Büyük bir hata oluştu” yazıyordu.

Bob ailemizle ilk karşılaşmalarımıza katılmadı. Padres’im ve Jillian’ın karısı Mary (o ve Bob boşandılar), Mary’yi seçti çünkü o diğer insanların mutluluğunu önemsiyordu ve Padres’le flört ediyordu.

Bob, niyetimiz konusunda Jillian ve ailesini eve getirdiğinde tekrar bir araya geldi. Quedamos de Vernos, Green Bay’deki küçük bir Meksika restoranında. Pedimo Burritos ve benim sorunlarımız vardı.

Bob, kendisine sormamaya özen gösteren biriyle evinde kaldığını söyledi. O dönemde iletişimde yaygın olmasına rağmen burka giymeyi veya İslam dünyasına uymayı hayal edin. Sanırım yolculuğa başladım.

Bir erkek olduğum için Bob’un endişelerine yanıt vermek niyetindeyim ama onu etkileyen olumsuz algıları çürütmek zor ve zordur. Bob’un evinde olmadığından emin oldum ve eşim uzun süredir ailemizle birlik sağlamaya çalışıyor. Jillian seri igal.

Garantilerim yüzünden Bob mutlu değildi ve onun anlaşmayı tamamlayamayacağını biliyordum. Evet o iyi.

Bir çift olarak gördüğümüz ve Mineápolis bölgesindeki Gemelas mahallelerindeki tıp lojmanlarını ortaklaşa emanet ettiğimiz Jillian ve onun ardından, Padres’in evinin salonunda küçük bir törenle karşınızdayız. 10 kişi mevcut. Annesi ve Jillian’lı Abuela arasında. Bob bana yardım etmedi.

Birkaç yıl önce Jillian, hediyeyi farklı ülkelerden, farklı geleneklerden ve farklı dinlerden Padres’ten aldığını hissetti. Bob’u ziyaret ederken çivilerine hayran kaldı ve bana “iyi bir ipucu” dedi. Çocuklarımızı örnek alıp, onları ciddi, şefkatli, karşılığında onları kabul eden insanlara dönüştürmeye cesaret ediyorum. Sanki Müslüman kocamı sınır dışı ediyormuşum gibi.

Madison, Wisconsin’de bir hastane tıbbı uzmanı olan Istiaq Mian, tıbbi çalışmaları hakkında bir anı yazdı.