Paper Magazine: Şehir merkezindeki bir kurumun sözlü tarihi

canvade

Yeni Üye
Maggie McCormick, Ofis Müdürü, 1985-1993: Paper’da dünyanın değişmekte olduğunu bildiğiniz o kadar çok an vardı ki. LL Cool J’nin ilk performanslarından birini izledim.

Fenton Bailey, yapımcı, eski Paper köşe yazarı: Ruh hali şuydu: “Hip-hop bir moda. Gelecek ve gidecek.” Ve Paper’ın tavrı bu değildi.

Dennis Dermody, film eleştirmeni, 1986-2017: David Hershkovits’ten bir telefon aldım. “Dinle, bir film eleştirmenine ihtiyacımız var ve senin sürekli sinemaya gittiğini duydum. Para ödemiyoruz.” Ben de şöyle dedim: “Bu tencereyi daha şirin yapıyor.” Ama başka kim Macaulay Culkin Nasıl Pişirilir ve Yenir adlı bir makale yayınlamama izin verir?

Christine Mühlke, Genel Yayın Yönetmeni, 1994-2000: Bell Hooks’a bizim için köşe yazıp yazmayacağını sormam gerekiyor. “Sana ayda sadece 100 dolar ödeyebilirim ama söz veriyorum tek kelimesini değiştirmeyeceğim” dedim. “Tatlım, bu hayatımda duyduğum en güzel ve en tatlı şey. Evet!”

Eileen Myles, şair, aktivist: Başkanlığa yeni aday olmuştum, bu yüzden kim olduğuma dair aşırı bir fikrim vardı ve bundan sonra nereye gideceğimi bilmiyordum ve bu insanlar bana ağlarında olma fırsatı sundular. Düşündüğüm her şeyi yazdım – bin yıllık kültler, işçi hareketleri, kırsal kesimdeki queer yaşam. Çok açıklardı.

Dennis Dermody: Disney’in Pocahontas’ı piyasaya sürdüğü 1995 yılında bir Nisan Şakası Günü baskısı yaptık. Bu yüzden, filmin bir gösterimini nasıl gördüğüm ve filmin şımarık ve kirli olduğu ve NC-17 derecesi alacağı hakkında bu komik makaleyi yazdım. Roma’daki La Stampa büyük bir makale yayınladı: “Skandal Disney’i sallıyor!” Disney bir basın toplantısı düzenledi ve bunun sadece bir şaka olduğunu söyledi. David beni aradı ve “Buraya gelmelisin çünkü makalen uluslararası bir olay” dedi.