Pendikspor’da Osman Özköylü’dan ekibine övgü

Dogus

Aktif Üye
Spor Toto 1. Lig’de 14. haftanın açılış maçında deplasmanda Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup eden Pendikspor, 2 maçlık galibiyet serisi yakaladı ve maç ziyadesiyle 2. sıraya yerleşti. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Pendikspor Teknik Yöneticisi Osman Özköylü, Yeni Malatyaspor galibiyetinin kendileri için değerli olduğunu tabir ederek, “Maçın yüksek tempoda geçeceğini biliyorduk. Malatyaspor fazlaca canlı ve genç bir kadro, uygun oyuncuları var. Bilhassa Hasan hoca geldikten daha sonraki süreci takip ediyorum, tahlil yaparken de sahiden çok tehlikeli bir grup olduğunu biliyoruz. O fırsatı buldukları anda o boşlukları verdikten daha sonra fazlaca kıymetli oyunculara sahipler” dedi.

Yeni Malatyaspor karşısında deneyimli oyuncuları ile kazandıklarını fakat genel manada fazlaca istedikleri bir oyunu sergileyemediklerini de tabir eden Özköylü, “Biz daha fazlaca topa sahip olmak isteyen bir grubuz lakin bugün bunları hayli istediğimiz üzere yapamadık. İstanbul’dan daha sonra burası biraz hava olarak bizi çarptı ancak her şeye karşın oyuncu kalitemiz ve deneyimli oyuncularımızın saha ortasında yaptığı hakikat şeyler bizi sonuca götürdü. Ben güç bir maç bekliyordum, bunu oyuncularıma da söylemiş oldum bir manada da bunu da gördük bugün. En azından skor ne olursa olsun çabayı bırakmayan bir Malatyaspor vardı. Ben bundan daha sonra daha âlâ sonuçlar alacaklarına inanıyorum. Biz artık önümüze bakacağız, üst sıralardaki yerimizi biraz daha sağlamlaştıracak bir 3 puan oldu. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Oyun manasında değil lakin uğraş manasında âlâ bir oyun sergiledik” diye konuştu.