Dogus
Aktif Üye
Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasında Ümraniyespor, Ankaragücü’nü konuk ettiği müsabakadan 2-2’lik birliktelikle ayrıldı. Ümraniyespor Teknik Yöneticisi Recep Uçar, maçın akabinde basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Uçar, “Aslında ligde birinci 2 çabası veren iki kadronun çabasıydı. Biz kazanıp öne geçip, önder olmak istiyorduk. Onlar da avantaj yakalamak istiyordu. Yeterli başladığımız lakin haftalardır birinci golü yediğimiz bir maç. daha sonrasında oyundan vazgeçmeyip, oyun üstünlüğünü alan bir Ümraniye grubu vardı. Gerçekten bu kurduğumuz baskı kararında birinci yarının ortalarında bulduğumuz golle eşitliği sağladık. daha sonrasında rakibimiz 44’te eksildi” halinde konuştu.
“Bize yakışmayan bir oyun ortaya koyduk”
Karşılaşmanın 60 ile 90. dakikalar ortasına dikkat çeken Recep Uçar, “Aslında 60. dakikaya kadar her şey istediğimiz üzereydi. 60 ile 90 dakika içinde bize yakışmayan bir oyun ortaya koyduk. Bu kısımda rakip 10 kişi bulunmasına karşın oyun üstünlüğünü rakibe verdik. Arttan kullandığımız uzun toplar dönüşleri daima bize rakip atak olarak geri döndü. Geçişlerde yakalayamadığımız bir kısımdı. Tahminen başkandan alınan 1 puan makûs gözükmeyebilir ancak bu kısımdan baktığımızda alınan 1 puan beni keyifli etmedi. Kalan 6 haftada sonuna kadar yarışı birinci 2’de bitirebilmek ismine elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ankaragücü ekibini göstermiş oldukları çabadan dolayı tebrik ediyorum, Mustafa hoca ve grubuna kalan maçlarda muvaffakiyetler diliyorum” cümlelerine yer verdi.
“Bize yakışmayan bir oyun ortaya koyduk”
Karşılaşmanın 60 ile 90. dakikalar ortasına dikkat çeken Recep Uçar, “Aslında 60. dakikaya kadar her şey istediğimiz üzereydi. 60 ile 90 dakika içinde bize yakışmayan bir oyun ortaya koyduk. Bu kısımda rakip 10 kişi bulunmasına karşın oyun üstünlüğünü rakibe verdik. Arttan kullandığımız uzun toplar dönüşleri daima bize rakip atak olarak geri döndü. Geçişlerde yakalayamadığımız bir kısımdı. Tahminen başkandan alınan 1 puan makûs gözükmeyebilir ancak bu kısımdan baktığımızda alınan 1 puan beni keyifli etmedi. Kalan 6 haftada sonuna kadar yarışı birinci 2’de bitirebilmek ismine elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ankaragücü ekibini göstermiş oldukları çabadan dolayı tebrik ediyorum, Mustafa hoca ve grubuna kalan maçlarda muvaffakiyetler diliyorum” cümlelerine yer verdi.