Recep Uçar: Bu çocuklar epey hoş bir kıssa yazıyor

Dogus

Aktif Üye
Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında Ümraniyespor, meskeninde Ankara Keçiörengücü’nü 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonu değerlendirmelerde bulunan Ümraniyespor Teknik Yöneticisi Recep Uçar, “Son 3 hafta aslında galip gelememenin psikolojisi ile bu maçı kazanıp son 5 haftaya avantajlı girmek istiyorduk. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı yaptık. Yeterli başladığımız bir oyun. Birinci yarıda oyun denetiminin büsbütün bizde olduğu bir oyun. Yalnızca birinci yarının 44. dakikasında Eze’nin baş vuruşu haricinde kalemizde tehlike yaşanmadığı bir maç. Devre içinde oyun planımızda pek bir değişiklik yoktu, savunan bir oyuna devam etmek istedik. Yediğimiz gol aslında, işlerin yeterli gittiği bir karşılaşmaydı. Net durumlar kaçırdığımız bir oyun. Geçiş oyunlarını âlâ yapan bir ekip olduğunu maçtan evvel biliyorduk. daha sonradan katkı veren oyuncularımızın da tesiriyle, son dakikaya kadar uygun savunup gol yemeyerek 2-1 galip gelmeyi başardık. Bundan dolayı oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Keçiörengücü düzgün oyunculardan heyeti bir grup. Onlara da bundan daha sonraki karşılaşmalarda muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.

Teknik adam Uçar’dan Ümraniye halkına davet

Deneyimli çalıştırıcı, kalan 2 iç saha çabası için taraftarlara davette bulunarak, şunları söylemiş oldu:

“Sayıları az olsa da buraya gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Geçen maçtan ceza alıp da gelemeyen taraftarlarımızda kalbimizde, teşekkür ediyorum. Şunu da açıkça belirtmek isterim ki, bu çocuklar bu ilçeyle alakalı fazlaca hoş bir öykü yazıyorlar. Lütfen bu ilçede yaşayan en büyük mülki amirinden, bu ilçeye aidiyeti olan en küçüğüne kadar, bundan daha sonraki kalan 2 iç saha müsabakamızda stadyumumuzda bizim gerimizde görmek istiyorum.”

İHA