Rock yıldızının kenarında

canvade

Yeni Üye
Bağımsızlık ona mal oldu. “Heavy Metal” in hayatındaki önemli insanlara ve etiketine ilk tepki iyi değildi. “Hiç bu kadar gerilemem olmadı ve bununla nasıl başa çıkacağımı bilmiyordum” diye hatırladı. “Gerçekten korktum.” Bay Winter, arkadaşların ve sırdaşlara albümün flop yapacağını söyledi. “O kadar çok zamanım vardı ki sadece bir aptal gibi hissettim” dedi.

Şarkıları EP olarak yayınladığından veya albümdeki yapışkan şarkıdan ayrı olarak her şeyi yayınladığından şüphelenildi: The Geet ve Sunny “Love To Miles”. Sonunda, sıcak, üzücü bir “hiçbir şey” ile yeni bir son pist aldı, çünkü kaydın başlangıçta planladığı “7 dakikalık o” dan “bir atlama atışı” ile sona ermesi gerektiğini kabul etti. Sonra Bay Winter topukları çizdi ve yapmak istediği kaydı vurguladı.

Herkesin sürpriz için, “Heavy Metal”, insanların Bob Dylan ve Tom Waits ile karşılaştırma yaptıkları teklif türü olarak alındı (ayrıca bkz: Stephen Malkmus, Jeff Mangum, Bill Callahan ve Lou Reeds Solo Work'ün droller sayfası). Ama aynı zamanda Bay Winter'ı, hayranların izlenimci metinlerinin her ayrıntısını analiz ettiği ve çalışmalarının onu intihardan tuttuğunu söylediği sanatçı türüne dönüştürdü. Başka bir deyişle, “Heavy Metal”, bir kaydın bunu yapan sanatçı belirli bir tür kişisel şöhret yolunda olduğunda hak ettiği cevap türünü aldı. İlk solo turu şimdi satıldı.

Yoldan uzak dur

Bay Winter, yaklaşık 10 yaşındayken şarkı yazmaya başladı. İlk “I-95” yalnız bir kamyoncudu. “Tıpkı bir AI gibiydi, üzücü hikayeler nasıl tükürür” dedi. Başladıktan yaklaşık on yıl sonra şarkı yazımı ilerlemişti, ancak Bay Winter hala takip edildiğini hissetti. Kaz grup arkadaşına solo bir albüm yapacağını söylediğinde, kısmen onlardan çıkıp çıkamayacağını görmek istediği içindi.

“Sadece zulüm görülmesi gerekmeyen kurallara uyduğumu açıkça ortaya koyan şeyler duydum,” dedi Bay Winter, büyük, eski, karanlık ve budaklı Los Angeles Steakhouses'tan Tam O'Shanter'da öğle yemeğinde. Leonard Cohen, Federico García Lorca ve William Carlos Williams'ı kendi sürecinin açılışında etkiler olarak listeledi. “Hepsi masum çıplaklığa sahip gibi hissediyorlar” dedi. “Çok basit ve çok korkunç – çok acı verici.” Sezar salatasına baktı ve çatalıyla itti ve ekledi: “Nasıl yapacağımı bilmiyorum.”