Rupert Murdoch’un iki haftalık nişanlısı kimdi?

canvade

Yeni Üye
Rupert Murdoch, geçen yıl Los Angeles’ın Bel Air semtindeki şarap imalathanesinde tanıştığı 66 yaşındaki eski diş hijyenisti Ann Lesley Smith’e geçen ay bir nişan yüzüğünü takdim etti. İki haftadan biraz fazla bir süre sonra düğün iptal edildi.

Bay Murdoch’un bir sözcüsü Salı günü yorum yapmaktan kaçındı. İsminin açıklanmaması koşuluyla kişisel bir meseleyle ilgili ayrıntıları paylaşmak üzere konuşan ona yakın bir kişi, planlanan yaz düğününün iptal edildiğini kabul ederek, bunun Bay Murdoch’un ilişkisinde “büyük bir sıçrama” olmayacağını sözlerine ekledi. Bayan Smith bitmişti. Düğün, medya patronunun koridordaki beşinci ve Bayan Smith’in dördüncü evliliği olacaktı.

92 yaşındaki Murdoch, geçen ay sahibi olduğu çok sayıdaki gazeteden biri olan New York Post’un kıdemli dedikodu köşe yazarı Cindy Adams aracılığıyla nişanı kamuoyuna açıkladı. Köşe yazarı, Bay Murdoch’un New York’taki St. Patrick Günü’nde Bayan Smith’e bir elmas nişan yüzüğü hediye ettiğini bildirdikten sonra, patronunun bir yorumunu ekledi: “Aşık olmaktan korkuyordum – ama bunu biliyordum.” benim sonum ol dedi, “Böylesi daha iyi. Memnun oldum.”

Nişandan sonraki günlerde, Ann Krohn doğumlu ve California, Petaluma’da liseye giden Bayan Smith hakkında ayrıntılar ortaya çıktı. Bayan Smith’e telefon ve sosyal medya yoluyla ulaşma çabaları başarısız oldu ve o, California, Escalon’daki mülkünde çalışan bir işçi tarafından kendisine gönderilen bir mesaja hemen yanıt vermedi.

Bayan Smith, 20’li yaşlarında, Körfez Bölgesi’nde diş hijyenisti olarak çalışırken, kendisinden yaklaşık 20 yaş büyük bir Kaliforniya demiryolu varisi olan John B. Huntington ile tanıştı. Christian Broadcasting Network ile 2013 yılında yaptığı bir röportajda, 1985’ten 1989’a kadar süren evliliği boyunca kıyafetlere çok para harcadığını, ata bindiğini ve hayır işleri yaptığını söyledi. “Para bir sorun değildi” dedi. “Dünyadaki her şeye sahiptim.”

1988’de, bir sosyete galasında San Francisco’daki Fairmont Hotel’in dans pistinde bir karmaşaya karıştı. Reuters, yakın dövüşü “iki San Francisco ünlüsü,” Ann K. Huntington (o zamanlar Bayan Smith olarak adlandırılıyordu) ve başka bir konuk, Avelina Pritchard arasındaki bir tartışma olarak tanımladı. Bayan Pritchard bu makale için verdiği bir röportajda “Saçımı çekti” dedi. “Beni tırmaladı.” O sırada Reuters’in bildirdiğine göre, Bayan Smith saldırı için hiçbir savunma yapmadı ve dövülmüş kadınlar için bir kadın sığınma evine 3.000 dolar bağışta bulunması istendi.

Christian Broadcasting Network ile yaptığı röportajda Bayan Smith, Bay Huntington ile evlendikten sonra kalacak yeri olmadığını ve cimri bir evlilik sözleşmesi nedeniyle intihara meyilli olduğunu iddia etti.

Anonim kaynakları kullanmadan önce göz önünde bulundurduklarımız. Kaynaklar bilgiyi biliyor mu? Bunu bize söylemenizin sebebi nedir? Geçmişte güvenilir olduklarını kanıtladılar mı? Bilgileri teyit edebilir miyiz? Bu soruların yanıtlanmasına rağmen, The Times son çare olarak isimsiz kaynakları kullanıyor. Muhabir ve en az bir editör kaynağın kimliğini biliyor.

Mahkemede daha fazla mali destek için bastırırken, eski kocasının kendisini fiziksel olarak taciz ettiğini iddia etti. Davayla ilgili mahkeme belgeleri, üç akıl sağlığı uzmanının, evliliğin onu çalışamaz hale getiren travma sonrası stres bozukluğuna maruz bıraktığını söyleyerek Bayan Smith için ifade verdiğini gösteriyor. Ancak mahkeme belgelerine göre, 1980’lerin sonunda Bayan Smith’i tedavi eden bir psikiyatr bu değerlendirmeye karşı ifade verdi.

Ağa verdiği demeçte, Bayan Smith’in hayatının Hristiyan olduğunda tersine dönmeye başladığını ve Marin County’deki polis departmanlarında papaz olarak gönüllü olarak çalışmaya başladığını sözlerine ekledi. 1999’da rock grubu Santana’nın eski davulcusu Michael Carabello ile evlendi. Yaklaşık bir yıl süren bu evlilik gerçeği, Bay Murdoch’la nişanlandıktan sonra yayınlanan rapor tufanında yer almadı.

Üçüncü evliliği, California, Modesto’da bir disk jokeyi ve country şarkıcısı olarak başlayan bir radyo ve televizyon girişimcisi olan Chester Smith ile oldu. Bayan Smith, Ann Lesley Smith ile birlikte Chester Smith’e atfedilen 2005 yapımı Captured by Love albümünün kapağında onunla birlikte yer aldı. Fotoğrafta, Bay Smith bir gitar tutuyor ve bir ayağı bir Rolls-Royce’un çamurluğunda. Bayan Smith, eli kocasının omzunda, rahip yakalı bir polis üniforması giyiyor.

Tanıştıkları sırada, Bay Smith ilk karısı Naomi Smith ile kırk yılı aşkın bir süredir evliydi. Birlikte onun radyo ve televizyon işini Kaliforniya ve Oregon’daki istasyonları içeren bir mini imparatorluğa dönüştürdüler. Üç kızından biri olan Lorna Scott-Smith, babasının ikinci eşinin düğününe davet edilmediğini söyledi. Bayan Scott-Smith bir röportajda “Onunla hiç tanışmadım” dedi.

Bay Smith’in 2008 yılında 78 yaşında ölmesinin ardından, Bay Smith’in bir diğer kızı Roxanne Storey, San Joaquin İlçe Yüksek Mahkemesinde Ann Lesley Smith’e dava açtı. kardeşlerine mirastan hak ettikleri payı ver.

Dava, Yargıç Duane Martin’in Bayan Smith’i “mahkemenin, onun vakfı kendi çıkarı dışında yönetme yeteneğine olan tüm güvenini kaybettiği ve bu çelişkili bir durum” şeklinde yazdığı bir kararla uyarmasından günler sonra mahkeme dışında sonuçlandırıldı. mutemet görevi Chester Smith’in üç kızıdır.”

Bay Murdoch’un başarısız nişanı, Dominion Oylama Sistemleri tarafından iki şirketi Fox Corporation ve Fox News aleyhine açılan 1.6 milyar dolarlık bir iftira davasına karıştığı bir zamanda gerçekleşti. Geçen hafta, Delaware Yüksek Mahkemesindeki bir yargıç, davanın mahkemeye gidecek kadar güçlü olduğuna karar verdi.

Bay Murdoch’un aktris ve model Jerry Hall ile yaptığı dördüncü evliliği, geçen yaz altı yıl sonra boşanmayla sonuçlandı.

Holly İkinci raporlamaya katkıda bulundu. Alain Delaqueriere araştırmalara katkıda bulunmuştur.