Steve Martin, Sigourney Weaver ve daha fazlasının NYC’deki partilerde giydikleri

canvade

Yeni Üye
Haziran ayında New York City’de havalar ısınırken, iki bahçe temalı etkinliğin konukları üstlerini evde bırakıp en güzel çiçeklerini yanlarında taşıdılar.

1 Haziran’da New York Botanik Bahçesi, yıllık Konservatuarı Balosuna ev sahipliği yaptı. Konuklar, Enid A. Ana Konservatuarı’nın önündeki meydana golf arabalarıyla götürülerek, yeni enstalasyonun bir parçası olan ışıltılı akbaba heykellerinin arasında içki içtiler. Sanatçı Ebony G. Patterson bahçedeydi. Kokteyllerin ardından katılımcılar, akşam yemeği ve dans için konservatuvara geçti. Organizatörlere göre balo 1,3 milyon dolardan fazla topladı ve davetli listesinde etkinliğin başkanı Sigourney Weaver da vardı.

Birkaç gün sonra, 6 Haziran’da, bir orman yangını dumanı altında, Modern Sanat Müzesi, sanatçılar Barbara Chase-Riboud ve Ed Ruscha’nın yanı sıra MoMA’nın başkan yardımcısı Marlene Hess’i onurlandıran bir “Bahçede Parti”ye ev sahipliği yaptı. yönetim kurulu ve Ford Vakfı Başkanı Darren Walker. Sanatçılar, hayırseverler ve küratörler müzenin heykel bahçesinde içkilerini yudumladılar. Akşam yemeğinden sonra katılımcılar MUNA, Romy ve Coco & Breezy’nin performansları eşliğinde dans ettiler.

New York Botanik Bahçesi Konservatuarı Balosu

New York Botanik Bahçesi Konservatuarı Balosu Başkanı Sigourney Weaver, Pamella Roland takım elbisesiyle.Kredi…Haber için Jutharat Pinyodoonyachet
Amy Fine Collins, New York Botanik Bahçesi Konservatuarı Balosunda Thom Browne rolünde.Kredi…Haber için Jutharat Pinyodoonyachet
“Sadece çiçek almak yeterli değildi. Bütün bir manzaraya sahip olmalıydım. Bak, burada domuzlarım, çiftlik evlerim ve çiçeklerim var.” — Amy Fine Collins
Shar Simpson, New York Botanik Bahçesi Konservatuarı Balosunda 1 Numaralı Perde giydi. 1 takım elbiseKredi…Haber için Jutharat Pinyodoonyachet
Hayden Hosford, New York Botanik Bahçesi Konservatuarı Balosunda tamamen sarı bir görünüm için gitti. Tony Ward elbisesi, Dennis Basso ceketi ve Roberto Cavalli el çantası giymişti.Kredi…Haber için Jutharat Pinyodoonyachet
Shinobu Fujiwara Carr, New York Botanik Bahçesi Konservatuarı Balosunda, kızının erkek arkadaşı tarafından yapılan bir yukata giyiyor.Kredi…Haber için Jutharat Pinyodoonyachet

“Birçok kadın bu güzel elbiseleri giyiyor, bu harika. Ama her zaman pantolon giymenin güzel olduğunu düşünürüm çünkü etrafta dolaşıp akbabaları seyrederiz vs. Her zaman pantolonu tercih ederim.” – Sigourney Weaver
Victor dE Souza, New York Botanik Bahçesi Konservatuarı Balosunda kendi tasarımlarından biriyle.Kredi…Haber için Jutharat Pinyodoonyachet
Lamont Wray, New York Botanik Bahçesi Konservatuarı Balosunda bir D’IYANU takım elbise ve kendi markası olan Lamont Wray Handmade takılarını giydi.Kredi…Haber için Jutharat Pinyodoonyachet
“Bugün oldukça zor bir gündü, bu yüzden beni ayağa kaldırmak ve bana o enerjiyi vermek için biraz renge ihtiyacım vardı.” – Lamont Wray
Gözlüklerini klipsli küpelerle süsleyen Leonie Curtis, New York Botanik Bahçesi Konservatuarı Balosu’nda yapay elmaslar taktı.Kredi…Haber için Jutharat Pinyodoonyachet
MoMA’nın bahçedeki partisi

Sol üstten saat yönünde: Pierre-Louis Mascia ve Crocs’ta Michael Chuapoco; Alayah Glenn, Fashion Nova elbisesi ve ASOS pantolonuyla; Oded Halahmy; ve MoMA’da Marco Hall’da Daryl Stewart.
“Bir çift siyah ayakkabı denedim ama pek doğru olmadı. Bu yüzden Crocs’u gördüm ve asla Crocs giymedim ve hadi yapalım dedim. ”- Michael Chuapoco
Steve Martin, Only Murders in the Building’in kostüm tasarımcısı Dana Covarrubias tarafından bir araya getirilen bir kıyafet giyiyor.Kredi…Haber için Jutharat Pinyodoonyachet

“Şimdi, bu yaşımda, tam olarak lisede giydiğim şeyi giydiğimi fark ettim. Pantolon ve gömlek.” – Steve Martin
Sol üstten saat yönünde: Saint Laurent üst ve Gucci gözlüklü Juan Pablo Guaracao; Rochas elbisesiyle Derica Cole Washington; Jessi Engda ve Yolande Heijnen, MoMA’da vintage tarzda.
Accra Shepp, Endonezya’dan aldığı özel dikim bir gömlekle.Kredi…Haber için Jutharat Pinyodoonyachet
“Davet diyor ki: Şenlikli olun. Geçen yıl geldiğimde, bu çok renkli demekti. Ve bu yıl, oh, aynı şeyi yapmak istemiyorum gibiydim. Farklı bir şey deneyeyim. ”- Accra Shepp
Sol üstten saat yönünde: Bobblehaus elbisesiyle Bryant Von Woodson ve Gabriella Karefa-Johnson’ın Target ile işbirliğinden bir elbiseyle Keyaira Boone; Bode tişörtlü Alex Rejaee; Bandit Studioz şapkalı Aaron Laporte; ve MoMA’da Dior’dan Erin Mull.

en çok giyinen yukarıdan, aşağıdan ve şehrin her yerinden harika kıyafetler içerir.