“Succession” Stili 6. Bölüm: Straight to the Moon

canvade

Yeni Üye
Bu makale, Succession’ın son sezonunun 6. Bölümü için spoiler içermektedir.

Roys bu hafta işe geri döndü. “CE Bros”, işleri sarsıp Matsson anlaşmasını gerçekleştirmeye çalışırken büyük darbeler aldı ve yüksek profilli işten çıkarmaların izini bıraktı. Hikayenin Kendall versiyonunu takip edecek olsaydık, Roman’a söylediği gibi, “Dinamik Waystar ikilisi yönetici ekiplerini sarsıyor” derdik ve çiftin “işleri tersine çevirmek için gerekenlere sahip olabileceği” sonucuna varırdık.

Her şey, hissedarlara yapılan bir sunumda doruğa ulaştı ve Roys ve çalışanları, Kendall’ın yeni bir projeyi açıklarken nefeslerini tuttular. Hatta kendisinin ve erkek kardeşinin şirketin aya yolculuğunda pilot olarak üstlendikleri yeni rolleri işaret edecek şekilde dikilmiş uçuş ceketleri bile vardı. Bu sırada Shiv, perde arkasında ipleri elinde tutuyordu.

Jessica Testa: Acaba uçakta ayakkabısını ve çorabını çıkaran insanlar bu haftaki bölümle onaylanmış hissediyorlar mı?

Vanessa Friedman: Yalınayak anı, Matsson’ın bir gün tamamen çıplak görüneceğini hayal etmeyi mümkün kıldı. Farklı zamanlarda her tür cildi parlattı. Birleştirmek için ondan parçalar alıyoruz.

JT: Büyüleyici bir teklif!

Adam Trebay: Ve tüm endişeli cinsel imalar göz önüne alındığında iyi bir nokta. “Büyük, büyük ayakkabılar,” diye tekrarlıyordu Kendall sahnede. Babasının yerini dolduramayacağından korkuyordu. Ve sonra Roman ve mikrofon vardı… peki, boşver.

Stella Bugbee: Matsson’ın büyük ayakkabıları var ama onları giymemeyi tercih ediyor. Normlara çok az saygı duyar.

GT: Çeşitli erkek karakterlerin stilistik olarak ihtiyaç duyduğu şeyin düz bir ceket olduğunu düşünmeye devam ettim.

VF: Ve uçuş ceketi yok mu?

GT: Cringe, Patch Reading CEO’su seçildi.

JT: Giymeyi reddeden kardeşin için de uyumlu bir tane yap…

Anna Grace Lee: Shiv’in uçuş sırasındaki görünümüne ne dersiniz? Bir tür büstiyer miydi?

SB: Alışılmadık bir şekilde boynunu açtı. Belki daha açık olduğuna dair bir işaret?

JT: İş amaçlı rahat bir büstiyerde bir yuhalama planlayın: The Shiv Roy Story.

AGL: “Kederini mi planlıyorsun?” çok sert vurdu.

GT: Yani ayrıca “Onay elbisemde çamur yok”. Sen de seks sonrası görünüm sınırda insandı.

VF: Tom’un “aşk için her şeyi bir kenara atıp atmayacağını” sormasına ne dersin? Belli ki değil.

JT: Tom’un çok güzel şeyleri sevdiğini kabul etmesi, onun hala Roy olmadığını da açıkça ortaya koyuyor. Birincisi, geçmişte çok güzel şeylerle çevrili olmadan yaşadığını (ve o hayata geri dönmekle ilgilenmediğini) ima eder.

AGL: Hemen çıkıp bunu söylemesini takdir ettim. “Kariyerimi ve paramı gerçekten ama gerçekten çok seviyorum. Ve bilirsiniz, takım elbiseler ve saatlerim.” Onun “gülünç derecede büyük çantasından” çok farklı.

SB: Ve yine de bu yüzden, gülünç boyutlarda bir el çantasının ne anlama geldiğini damıtabiliyor – her zaman herkesin servet matrisinde nerede oturduğunu değerlendiriyor.

GT: Ama kaliteyi neyin oluşturduğuna dair gerçek bir fikri yok. Sadece neyin pahalı olduğunu biliyor – yani rezil Patek Philippe olayı. Ve gardırop insanlarının ona atfettiği zevk – tüm bu ton ton – bir sınıf eksikliğine işaret ediyor. Roy’lar nouveau riche olabilir, ancak pürüzlü kenarları zımparalamak için en azından bir nesilleri oldu.

VF: Roman’ın pencere pervazı kıyafeti hakkında düşünceleriniz?

AGL: Roman genellikle takım elbiseleri severken, Kendall beyzbol şapkası ve kot pantolon giyen kurumsal kardeşleri tercih ediyor.

GT: Bu dissosiyatif durumlara girerler ve yine de duygusal olarak çözülmediklerini öne sürmek için kostümlenirler. Öne çıkan anım, Logan Roy’un ölümünden sonra gelmesiydi, büyük ve büyük Oz.

JT: Logan’ın yeniden ortaya çıkışı tam bir umacıydı.

VF: Hele de onunla cennet gibi yeşil perde önündeyken. Bölüme gerçeküstü bir dokunuş verdi. Kardeşler ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar babalarının hayaletinden asla kurtulamazlar.

GT: Asla. Kalıcı bir TV geleneği: Roman, Logan’ın arabadaki korkunç dayaklarını defalarca tekrarlıyor.

SB: Kuzen Greg’in video editöründen Logan’a bu kelimeleri söyletmesi için sesi manipüle etmesini istediğini varsaydım. Ama açıklamamalarına bayılıyorum. Belki de Logan söylemiştir! Belli ki bir akoru vurdu. Roman’ın babasının ölümüne duygusal bir tepki vermesi için bunu duyması mı gerekiyor?

VF: Bu arada Kendall’ın uçuş ceketine ince bir cevap olarak Shiv’in ince çizgili tulumuna bayıldım. Corporate Raiders böyle havalanır.

GT: Shiv, modaya uygun terimlerle “arka arkaya” izini buldu.

AGL: Belki ilgisiz ama Tom ve Shiv arasındaki “hızlı” oyun ne olacak?

VF: Bu sapıktı.

GT: Fiziksel etkileşimlerinin çoğu rahatsız edici. Spor ayakkabılar, o iğrenç kulak memesi çimdikleme, ısırma oyunu. Öneri: En büyük icks ile sezon sonu vurgulama makarası.