Super Bowl’da kim kimin adına tezahürat yapıyor?

canvade

Yeni Üye
Yıldızlar – bizim gibi değiller. Bazıları, çoğumuz gibi, bu hafta sonu Kansas City Chiefs’in Super Bowl’da Philadelphia Eagles ile karşılaşmasını izleyecek. (Etkinliğin tam kapsamını burada bulabilirsiniz.) Yıldızlar – bazen bizim gibiler!

Ama hangi yıldızları sorabilirsiniz. Bazı ünlü hayranlar sadakatleri konusunda çok sesli olsalar da – örneğin, Başkan Biden ve Jill Biden, Eagles’a olan aşkları konusunda tam olarak utangaç değillerdi – futbol takıntıları nedeniyle tanımayabileceğiniz başkaları da var. İşte bu hafta sonu favori takımlarına tezahürat yapması muhtemel ünlülerden bazılarının kısa bir özeti.

Kansas Şehri Şefleri

Jason Sudeikis

Jason Sudeikis memleketinin gururunu Apple TV+ programı Ted Lasso’ya taşıdı: Ted, Kansas City ile ilgili her şeye bayılıyor. Bay Sudeikis, geçen yılki Emmy ödüllerinde şehir hakkında “Bunu haritaya koyanın ben olduğumu sanmıyorum” dedi. “Bence Royals and the Chiefs ve Charlie Parker ve Janelle Monáe ve Don Cheadle ve diğer birçok sanatçı ve benden çok daha büyük insanlar bu bilgiye katkıda bulundu.”

Ant-Man oyuncusu Paul Rudd, People dergisine bu yılki Super Bowl hakkında verdiği röportajda, “Bu maçı izlemek çok stresli olsa da, şahsen görmeyi umuyorum.” Ailesi çocukken Kansas’a taşınan Bay Rudd, 2020 Super Bowl’a katıldı ve Chiefs’i zafer için alkışladı. Daha spesifik olarak, Vulture onun reaksiyon takımın zaferine “şahsen sevinç” olarak.

Eric Steinstr

Modern Family sitcomunda rol alan Eric Stonestreet, ev sahibi takıma olan düşkünlüğünü gizlemiyor. Çocukluğundan beri hayranı. Bay Stonestreet geçen yıl bir röportajda “Yetişkin bir adam olarak, Chiefs kaskını, Chiefs üniformasını giyen herkesin benim hayranım olmasının benim hakkımda ne olduğunu bilmiyorum” dedi. “Nesiller arası olması garip. Önemli değil. Joe Delaney hayranıydım ve şimdi Jerick McKinnon hayranıyım. Bunun neden olduğunu bilmiyorum ama bence oyun bu.”

Kansas doğumlu şarkıcı Melissa Etheridge, 2022’de ekibine ithafen kendi şarkısını yazdı. ” başlığı ileçikolatalı kek‘, Chiefs koçu Andy Reid’in Super Bowl’u kazanmayı tatlıya benzettiği bir röportajdan esinlenmiştir. Bay Reid, “Bu, en üst düzeyde kremalı çikolatalı kek,” dedi.

Super Bowl LVII’nin derinliklerine dalın
Teknik N9ne

Uzun süredir Chiefs hayranı olan rapçi Tech N9ne, ekibe verdiği desteği sıklıkla müziğine taşıyor. 2021 takım marşı “Red Kingdom” da dahil olmak üzere Chiefs’i onurlandıran bir dizi orijinal şarkı üretti. 2017 şarkısı Wheels Like Hill, oyuncu Tyreek Hill’e gönderme yapıyor.

Heinrich Winkler

Aktör Henry Winkler birçok kez tweet attı Sadece Chiefs oyun kurucusu Patrick Mahomes üzerinden. Aralık ayındaki bir röportajda, Mahome’nin oyun tarzı hakkında şunları söyledi: “‘ Bitiş bölgesine nasıl ulaşırım? Hmm Orada o büyük çocuklar var, sanırım buraya gidiyorum.’ Ve sonra – bum – bir kobra gibi.” Bay Winkler bir tane bile söyledi. tanıtım videosu Ocak ayında takım için.

brad pitt

Missouri’de büyüyen Brad Pitt, aynı gün takımın AFC Championship maçında Tennessee Titans’ı yendiği 2020 Screen Actors Guild Awards’da kırmızı halıda Chiefs şapkası takmıştı. (Değeri ne olursa olsun: Şapkayı kendisi getirmedi. Hayranlar şapkayı oyuncuya fırlattı, o da gülümseyip taktı ve Instagram’da yayınlanan bir videoda beğeni verdi.)

Henry Cavill

İngiliz aktör Henry Cavill, Kansas’ta büyüyen Superman’i canlandırdıktan sonra Chiefs hayranı olmaya karar verdi. Bay Cavill, 2019’da Jimmy Kimmel Live’da göründüğü sırada fandomundan bahsetti. “Açıkçası burada çok zaman geçirdim ve Amerikan futbolu izledim ve sporu sevmeye başladım ve bir takım seçmem gerektiğini anladım” dedi. “Hayatımda asla değişmeyecek tek şeyin Süpermen yönü olduğunu düşündüm. Superman’in Kansas’tan olduğunu sanıyordum. Liderler. Kansas halkı Chiefs’i destekliyor. Benim için her şey yerine oturdu.” Bay Kimmel ona kararın “tuhaf” olduğunu söyledi.

Kevin Richardson

Eski Backstreet Boys yıldızı Kevin Richardson, 2021 röportajında ”Chiefs ile evlendim” dedi. Bay Richardson, Twitter’da düzenli olarak rapor veriyor gönderiler resimler tüm ailesi için takım kıyafetleri giydi.

Philly Kartalları

Quinta Brunson

Nerede olduğunu bilmek için Quinta Brunson’ın Abbott Elementary programını izlemesi yeterli. onların futbol sadakati Yalan. veya onları oku tweet’ler. Veya onu Instagram’da takip edin. Philadelphia’nın yerlisi olan Bayan Brunson, tribünlerde görüldü Eylül ayında bir Eagles maçında bir formayla.

Başkan Biden ve Jill Biden

Sayın Biden, alkışladı 2018 Super Bowl’da ailesiyle birlikte Eagles hakkında, bu hafta State of the Union adresinde yaklaşan oyun hakkında bir şaka yaptı.

Başkan Biden, eşi Jill Biden’a atıfta bulunarak, “Bu arada, Baş Yargıç, bir mahkeme kararına ihtiyacım olabilir” dedi. “Önümüzdeki hafta maça gidecek.” (Bay Biden, çalışmak için evde kalması gerektiği konusunda şaka yaptı.) “Bu Philly kızı için özel bir gece – Kartallarımı bu cesur kanser hastalarının ve onlarınkinin yanına koyacağım. Aileleri neşelendirin” dedi Dr. biden tweet attı kanser farkındalığı girişiminin bir parçası olarak sezonun başlarında bir Eagles maçına katıldıktan sonra.

kevin hart

Philadelphia yerlisi olan Bay Hart, bu ay People dergisine “Bu, Eagles ile ikinci Super Bowl’um,” dedi. “Bu dünyadaki zamanımda iki galibiyet alabilirsem, bu daha da büyük. Elhamdülillah, tüm batıl inançlar gerçeğe dönüştü ve eve bir galibiyet daha almak isterim.” Yakın tarihli bir Instagram gönderisinde Bay Hart, 16.5 milyon dolara canlı bir kartal satın aldığını iddia etti ve ona takımın oyun kurucusu Jalen Hurts’un adını vererek Vogel adını verdi.

pop yıldızı pembe tweet attı Takımın Ocak ayında NFC şampiyonluk maçını kazanmasının ardından Eagles’a 40 puanlık destekleri. “EVE GETİR” diye yazdı. Pink, Eagles’ın Patriots’u yendiği 2018 Super Bowl’da milli marşı da söyledi.

aşk arayışı

Questlove ve The Roots, 2018 NFC Şampiyonası devre arası şovunda sahne aldı. Philadelphia’da doğup büyüyen Questlove, daha sonra Instagram’da paylaştığı bir fotoğrafta Eagles’ın galibiyetini şanslı formasına bağladı. O tweet attı Eagles’ın bu yıl Super Bowl’daki yerini almasından sonraki heyecanı.

Bradley Cooper

Philadelphia banliyölerinde geçen “Silver Linings Playbook” filminde rol alan Bradley Cooper, Ocak ayında Eagles’ın sahibinin kulübesinde görüldü. Bay Cooper daha önce Times’a yatak odasının Eagles ürünleriyle dolu olduğunu söylemişti.

Lil Uzi Vert, Ocak ayındaki NFC Şampiyonası maçı öncesinde Eagles ile sahaya çıktı ve arenada rapçinin “Just Wanna Rock” şarkısı çalarken özel bir forma giydi.

Sylvester Stallone

Rocky yıldızı Sylvester Stallone, Eagles’ın 2003 yılında takımın ilk futbol maçında Lincoln Financial Field’da Tampa Bay Buccaneers’a yenilmesiyle ünlüydü. Los Angeles Times’a Buccaneers koçu Jon Gruden’in “dünyanın bunu unutmasına izin vermeyeceğini” söyledi. Soyunma odasındaydılar ve ‘Rocky bir hiç’ dediler. Rocky bayıldı. Patatesin gözü,'” dedi Bay Stallone. “Kendimi çok kötü hissettim. Rocky günüydü ve burada taşlanarak öleceğimi düşündüm.” 2021’de Bay Stallone, NBC Sports’a takımı uğursuzluk getirme korkusuyla maç izlemek için stadyuma dönmeyeceğini söyledi.