“Survivor”da kıyafet seçimleri düşündüğünüzden daha bilinçli

canvade

Yeni Üye
Her katılımcıya daha önce bazı hayatta kalma ekipmanları da dahil olmak üzere kıyafetlerin bulunduğu bir sırt çantası verilmişti. Ancak “Pearl Islands”da aralarında Bay Boneham’ın da bulunduğu oyuncular, yapımcılarla çalıştıklarından çok daha az öğeyle rekabete girmelerine şaşırdılar.

Bay Probst, oyuncular mekana vardıklarında, gösterinin tanıtımında kullanılacak basın fotoğrafları için getirdikleri belirli kıyafetleri giymelerinin istendiğini söyledi. Bay Boneham kravatını takıyordu. Kız İzci lideri Lillian Morris, tam bir Kız İzci üniforması giyiyor. Reklam satıcısı Shawn Cohen, Armani takım elbise giyiyordu.

Ancak oyuncular fotoğraf çekimine gitmek yerine hemen oyuna atladılar ve sadece sırtlarındaki kıyafetleri giydiler.

“‘Survivor’ın en ikonik görünümlerinden bazıları” bu sezondan geldi” dedi Bay Probst.

“Pearl Islands” galibi Sandra Diaz-Twine, yapım ekibinin kendisine getirdiği kıyafetlerin çoğunun kullanılamayacağını fark ettiğinde şok olduğunu söyledi.

Fayetteville, Arkansas’ta yaşayan ve programın sonraki birkaç sezonunda yer alan 49 yaşındaki Bayan Diaz-Twine, “Kredi kartımdan yaklaşık 500 ila 600 dolar tahsil edildi” dedi. “Her gün yaptığım gibi farklı ve temiz bir kıyafetim olduğundan emin olmak istedim. Sonra da tekneden sadece üzerinizdeki kıyafetlerle atladığınızı söylüyorlar. “Aman Tanrım, bütün bunları kredi kartımdan çektim” diye düşündüm.

O zamandan beri “Hayatta Kalan” Katılımcıların yanlarında hangi kıyafetleri ve ne kadarını getirebilecekleri tartışıldı. Bay Probst, “Biz her zaman oyuncuları dinleriz” dedi. “Bu bir verme ve alma meselesi.”