XOXO, Whitney Peak – Haberler

canvade

Yeni Üye
Dedikoducu Kız yıldızı ve Chanel elçisi, arkadaşlarını yakın tutuyor.

Whitney Peak Zoom üzerinden iki soluk gri kedinin fotoğrafına baktı ve hangisinin Benny, hangisinin Bjorn olduğunu anlamaya çalıştı. Emin değil, sahibi, şarkıcı ve aktris Sabrina Carpenter ile FaceTime yaptı.

Bayan Carpenter’ın yanıt vermesi yaklaşık iki saniye ve netleştirmesi iki saniye sürdü: “Sinir bozucu olan Bjorn,” dedi. “Seni seviyorum hoşça kal.”

26 Ocak’ta sona erecek olan HBO’nun yeni versiyonu Gossip Girl’ün yıldızı olan 19 yaşındaki Bayan Peak, gerçek hayattaki arkadaşlıklarının ekran oyuncu kadrosu tarafından canlandırılan daha az hoş olanlardan bazılarına benzemesini engellemeye çalışıyor. (Öyleydi geçen hafta açıklandı şovun üçüncü sezon için geri dönmeyeceği.)

Bayan Peak, gösteri iptal edildikten sonra bir e-postada “‘Dedikoducu Kız’ benim için birçok kapı açtı,” diye yazdı. “Gösteriyi hazırlarken çok güzel anlar yaşadık ve minnettar olacağımız çok şey var. özleyeceğim.”

Son birkaç aydır Bayan Peak, Yukarı Doğu Yakası’ndan uzaktaydı. Chanel için bir proje çekti – markanın elçisidir – annesiyle Paris’i gezdi ve Los Angeles’ta Bayan Carpenter dahil arkadaşlarını ziyaret etti.

“Çevremdeki insanlar konusunda çok seçiciyimdir” dedi.

Bayan Peak kısa bir süre önce güneşli Aşağı Doğu Yakası’ndaki dairesine döndü. Bir video röportajında, karamel tabanlı bir polo tişört giydi ve Rhode Island’da Hocus Pocus 2’yi çekerken eline aldığı iki melek şeklindeki lambanın arasına oturdu.

Elinde cep telefonu, film rulosundan yedi fotoğrafla seyahatlerinin bir özetini sundu. İşte Bayan Peak kendi sözleriyle.

Bu röportaj düzenlendi.

Annem bifteği aldı ve bu bir patlıcan durumu ve önümüze getirip püre haline getirdikleri bir patates. Bu ton balığı bifteği hayatımda yediğim en iyisiydi. Çoğu zaman yemek yerken, yemeğin ne kadar iyi olduğu hakkında konuşuruz.
Annemi uzun zamandır görmemiştim ve ilk kez baş başa oturup kız kardeşimin ve ailemin evde nasıl olduğunu sorduk.

New York kışına geri döndüm – bunu istemedim. ‘Tamam, Los Angeles’a gidiyorum, tatilden önce arkadaşlarımı ziyaret edeceğim ve sonra New York’a döneceğim’ dedim. Hocus Pocus’tan arkadaşım Lilia Buckingham – annesinin evindeydim. misafirhane. Evden ilk defa yeni çıkmıştım ve hava gerçekten de güneşliydi. Orada yaklaşık dört saat oturdum.

Arkadaşım Sabrina Carpenter ve ben birkaç içki içtikleri bu bara gittik.
Pac-Man makineleri ve bir fotoğraf kabini. Bar belki iki veya üç kişi dışında tamamen boştu, bu yüzden gizlice içeri girdik ve arkaya gittik ve birkaç oyun oynamaya başladık. Bir grup hayvanı ve yolunuza çıkan canavarları vurduğunuz bir oyun var ve ben ve Sabrina bununla harika bir gün geçirdik. Sonra fotoğraf kutusunu devraldık. Flaş olmadığı için fotoğrafın ne zaman çekildiğini bilmiyorduk ve bu yüzden çok uzun süre elimizde tutmak zorunda kaldık. Son fotoğrafta “Gerçekten fotoğraf mı çekiyor yoksa şu anda aptal gibi mi görünüyoruz?”

Sabrina’nın kedilere alerjisi var, bu yüzden onları gerçekten sevemiyor ama onlarla yaşıyor. bu benny
ve fotoğraftaki Björn. Evcil hayvanları o kadar çok istiyorum ki, sanırım hayatımdaki herkesi en az bir kez köpek sahibi olmaya ikna etmeye çalıştım. Ama herkes hep aynı şeyi söylüyor: Asla evde değilsin.

Kelly Clarkson Show, benim ilk gündüz televizyon röportajımdı.
Şovdaki her konuğu için bir rekor seçiyor ve benim için bir Whitney Houston rekoru seçti. O gerçekten enerjik ve bu beni deli ediyordu. Ondan hemen önce Andie MacDowell’i gördüğüm için çok gergin olduğumu hatırlıyorum. Onu seviyorum. Daha gençken Jane By Design’ı izlemiştim. Bunu ona söyleyemedim çünkü çok gergindim. Ne dediğimi bile hatırlayamıyorum, sanki birkaç şey mırıldanmışım ve herkes başını sallamış gibi hissediyorum.

The Fabelmans’ı yeni bitiren arkadaşım Gabe LaBelle – teyzesi Los Angeles’ta bir ilkokulda öğretmenlik yapıyor. Hikaye zamanı için bir Hanuka hikayesi okumak istedi, ben de geleceğimden emin oldum. Bazı ilk yıllarla kurabiye süsledim.
Gerçekten çok tatlıydı, sırıtıp benimle minecraft oynadılar. Eminim bana da grip verdiler.

Harika zaman geçiriyordum ve sonra grip oldum. Aslında yaklaşık iki gün boyunca aynı cenin pozisyonunda kaldım. Uyandım ve iki Advils ve bir Sudafed aldım ve ardından kanepede oturup bir şov izlerken bu uzun Limonlu Zencefil Çayı içtim. Insecure’u izlemeye başladım ve çok eğlenceli bir dizi olan Emily in Paris’i bitirdim. Ne zaman bir sezon çıksa, ‘Ah, bunu ateşleyeceğim’ diyorum ve sonunda her şeyi izliyorum.