Yeni bir anormallik durumuyla aşk empezó

canvade

Yeni Üye
Her zaman, Corey’nin medya regresyon konseptini kaydetmesi için Corey ile Araştırma Metodları sınıfımdaki öğrencilerimi kontrol etmeye çalışıyorum: aşırı derecede aşırı, veya aşırı derecede etkili olan birincil bir ilaçtaki aşırılık gibi. ikinci bir ilaç olarak medyayı geri alın.

Yeni bir restoranın enkontrado olduğu haberlerin en iyi haberlerinden biri, tüm yeni arkadaşlara tavsiye edilmeli ve ikinci ziyarette vasat bir şekilde görülmemelidir. Üçlü olarak, olağandışı bir olaydan sonra meydana gelen bir deneyim ortamı normaldir.

Corey’nin bana ilk evdeki bir su banyosuna eşlik etmesinden sonra, beni soğuk su eğlencesi için gönderdi. Había entrado entrado in an an gorro tejido, bir sudadera con capucha and unos pantalones de mezclilla holgados, ve sonrisa había había le faltaban dos delanteros servis edildi.

Podcast’te escuché’ye sahip olun Gizli Beyin 40 yaşındaki bir kişi, farklı zamanlarda farklı zamanlarda bir niño ve solo bir gün olabilir. Esa noche, Corey me proporcionó la un niño de risa de un niño, y subí corriendo los corriendo los escalones de mi ev susurrando: “Por lütuf, que esto no sea un regresión a la media”.

Hayır, fue. Şehrin ikinci yarısında, Grace Tavern’de bir parrillaya dönüşen bir yaşam alanı için Filadelfia ile Caminamos Kilometros. Muhtemel bir tartışmanın dahiyane olduğu düşünülürse, beni kızdırdı ve bana dijo verdi: “Sarah’ı yeniden bir araya getirin, Sarah’nın temsilcisi yok”. Caminamos, en büyük evlerden biri, Spruce’un arabadaki küçük ev aletlerini boşaltmak için kullandığı bir ortam.

Yeni bir şehir merkezinde, kanepemde hiçbir şey yok ve muhtemelen geçmiş ve gelecekteki olası sürtünme noktaları. Bu dönem, bir patinaj bağından canlı kalabilen ve punk hardcore’un büyüdüğü bir sanatçı geçiş dönemidir. Bir psikoloji profesörüydün ve ona güvenebileceğin bir anneydin. Farklılıkları göz önünde bulundurarak, soru sorularını yanıtlamadan önce ilerleyin.

Şehirde yeni bir şehir, şehir için yeni bir geçiş, bana bir ninguna parte iba olmazsınız, ken yo yo yo yo estaba donde él quería estar.

Corey bana bir Pearl, bir Pitbull Cariño’su sunuyor, bu da Corey’nin servis edilen tavukları yemesine neden olan iki yıl boyunca aşırıya kaçtı. İlk başta, bir kafeteryadaki komida, cuando, mientras’taki mis dos hijos’lardan bazılarını, 8 yıl önce ofrecia’nın renkli çiçeklerini tomó los los lapices ve convirtió el papel de straza que cubría la mesa ve inmensa ciudad.

Bir telefon konuşması sırasında bir toplantı sırasında telefon görüşmesi yapmaktan kaçınıyorum, bu da onbaşının sosyal saldırı için kullandığı dildir. Arkadaşların pastaneden vazgeçmesi ve ilk ziyaretimden önceki ayrılma süresinin azalması için en geç zaman, çoğu zaman tipik tepkilerden önceki tepkilerim patenci Solteros.

A partir de ahí, nuestras vidas se desenvolvieron cuntas. En büyük amiga, Becky, en büyük fiesta ve gece saatleri, Ciudad Vieja barının arriba de, ve benim exigido tener derecho derecho’dan vazgeçtiğim bir amiga için 14 saat süren bir semana zamanı boşanmak için yeni bir ilişkim var.

Corey, Noel Baba’yı, Rubik Küpü’nü çözen bir çözümleyici olarak orta dereceli jugando juegos’u pas geçti. Doğru, patinaj tabakasının kayıt defterini incelerken, bugünün alt tabakalarında bir hogarın önüne geçmek için değerli bir hesap etiketine sahip kişisel etiketlerden başka bir şey değil. Jambalaya Vegetariana’yı hazırlıyorum. Hiçbir oğlunun “tek başına” sınır dışı edilmemesiyle ilgili bir apredi. Hacíamos chistes sobre worlds que chocan, ve nunca paramos de reír.

Çoğu zaman, daha uzun süre, açık yeşil renkli patinaj tabakasındaki mutfakta durabilir, peralar, nüanslar ve gorgonzola gibi, Corey, evinizin en büyük tatilini geçirebileceğiniz bir tatildir. Acto seguido, llegaron los anillos y un bebé.

Siempre fue facil yok. Farklı kökenlerden gelen yeni nesillerin sayısı, evlilik beklentileri derinden çelişiyor. Oyun oynamaya uygun bir çağda olmaya devam ediyorsunuz Büyük otomobil hırsızlığı ve yetişkin bir erkeğin video oyunlarına girmesine gerek yok. Gerçek dünyanın dürtüleri olarak sorunları çözmek için akademik merakımı tatmin etmek için çok sayıda deney yapmak zorunda kalmama neden olmadı.

Yo me levantaba temprano; Geç saatlere kadar despierto quedaba. Param için, özgür bir çağ başlatmak için gerekli; Corey’nin patinara tarzı bir menos, iki veya üç kat daha büyük bir zevk almak mümkün değil. Tartışmalardan önce beni arayın ve yönlendirin; ve tartışmaların büyük bölümünü yanlış algıladığınızda, yönetimde hayal kırıklığına uğradınız. Yeni nesil çocuklarınız için, evdeki molestias’ın sueño’nun kötü bir sonucu olarak ağırlaştırdığı tartışmalara karşı hiçbir yangın bağışıklığı yoktur.

Günlüğümün hayal kırıklığı yarattığı günlere dahil olmak üzere, marido ve yeni hayatım için şükranlarımı ifade ettiğim son zaman. Ne için? Porque él miraba, temelinizi oluşturabileceğiniz ve mutfak eşyalarınızı oluşturabileceğiniz tüm palabraların en büyüğüdür; İçgüdüsel olarak, bana, onları ifade etmek için gerekli olan insanlara masaj yapın. Porque, fiziğimin büyüsüne ayak uyduran, Corey’nin mirada’sı olan ve uykudan kurtulma kapasitesini en çok azaltan eşsiz bir adımdı.

Pero sobre todo por esto: “Sí, pero…”. Bu beni mükemmel bir bilimsel ve korkunç bir duygusal arkadaşa dönüştürdü. Corey ile birlikte, mi serebro se retenía en el “si”.

Corey yeni bir hijo gibi görünüyor! Otobüs yolculuğunun başladığı ve otobüs seferleri sırasında yaşanan sakinleşme olaylarının açıklanmasından sonra, Corey, otobus otobüslerinin gidiş geliş sürecini hızlandırmak için yeni evdeki “otobüs hayvanat bahçesi” nin temellerini atmaya başladı. su recordo matutino.

Üç gün bir la semana, gorro tejido konjonktürü, mezclilla anchos y sudadera pantalones, Corey se ponía una cangurera and llevaba al bebe a la tienda de tiendas de patinaje ya la los mandados de mejoras del hogar. Belediye başkanlarının eski zamanlarında bir gece uyku rutinini tamamlamak için bir sıkıcı egzersiz yaptınız, ve bir yetişkinin tenidu ve esperaba tenerine alışkın olduğunuz bir vidanın ritminde güzel bir gün geçirdiniz.

Corey’nin 40. Yılı’nda, birkaç yıl önce en çok ziyaret edilenlerden biri, arkadaşlarının ve arkadaşlarının evlerine geri dönmesinden çok daha fazla kaçamadı. Corey mientras’ın en el pecho’sunda, yeni hayatların kafa karışıklığının reíamos reíamos ve nos gran-suerte al encontrarnos’un maravillábamos’u yok, yeni okullar, farklı través de tanta.

Y la mañana siguiente, yeni dünya cambió. Otobüsten geçiş parası ve verandada bir kızla, çocuk arabası, entumecido pastasının quejándose’u. Lo levé al hastanesi.

Ekstra olarak, hiçbir güç beni arabadan koruma güç kaynağından ayırmaya yetmiyor. Gök mavisi imkansız. Bir grup pestaña’nın, restoranın her yerinde işkenceye karşı kontrendike olduğu, ojo’nun en büyük ağız kuruluğu.

Ambargo, benim için hoş bir sosyal aktivitedir. Torácicas kompresyonlarını ve havalandırmaya neden olan frenleme aktivitelerini kavrayın. Las manos en su pecho. Eller bir defibrilatörü durdurur. Etkinleştirmenin ne anlama geldiğini anlayın.

El şairi WS Merwin şöyle yazıyor: “Tu ausencia me ha atravesado como el hilo and través de aguja. Todo lo que hago está cosido con su color”.

Benim belediye başkanım, bir üniversitede, bugün bir Rubik küpünü çözebilecek kapasiteye sahip. Mi segundo hijo viste un goro tejido y franela a cuadros al colegio y pide llevar su patineta ve todas las Verano gezileri. Corey’nin enfarktüsünü hayal ettiği anlardan sonra, “korona” adlı telefonda bir albümü aşağıdaki fotoğraflarla tamamlayın: mesa’da eğimli, piyama’da, leyendo’da; mirando por la ventana con el bebe; Jardín’in arriate’lerini hazırlamak için orta katman katmanları.

Y noestro hijo. 9 yaşındaydı. Acera’da tropieza, le, rodillas ensangrentadas’ın sus manos que suciedad en büyük meşguliyeti. Bir gecede, gecenin ortasında, beni en iyi şekilde hayal edebileceğim palabralar için önceden hazırlamıştım. Bir su barikatında dalga dalga yükselin ve yaşam alanındaki tüm demás’ı genişletin.

Her gece, otel işletmeciliği antes’leriyle birlikte, miro el revoltoso mechón de le cae sobre los ojos y espero que sea verdad lo que estudios sobre cómo, unque no los recuerdes, esos dos dos dos dos asos de tu vida Kalıba dökmek. Dünyanın, potansiyel bir dost ya da düşman gibi ekstra bir şey olan, koruyucu ya da amenazador olduğu bir pensar olduğunu anlıyorsunuz.

Porque, si es es cierto, nuestro hijo tendrá a su padre con él durate toda su vida: todos esos all “zoológico de autobuses” ve al center of patinaje le habrán anseñado que el dundo lleno de amor, que cada aprieto es Revir için bir an ve her zaman bir calcomanía gerektirebilir.

Sarah Allred, bilimsel algı bilimcisi, Camden’deki Rutgers Universidad de Psikoloji Profesörü.