Yılbaşı Gecesi istediğiniz zaman 2024’e geri sayımı başlatabilirsiniz.

canvade

Yeni Üye
“Sanırım bundan kurtulmak için yaklaşık beş yılımız daha var” dedi gülerek.

3 ve 4 yaşındaki çocuklarının Geri Sayım deneyimini yaşamasının kendisi için önemli olduğunu söyledi. “Benim için önemli olan yeni yıla doğru başlamak” dedi. “Özellikle 4 yaşındaki çocuk neler olduğunu biliyor. Okulun son gününde öğretmenlerine ‘Gelecek yıl görüşürüz’ dedi. Bir yılın bitip diğerinin başlaması kavramını ve bunun özel olduğunu anlıyor.”

Kate Sullivan, bir fitness merkezi olan Life Time’ın Westchester bölgesindeki çocuk direktörü olduğundan beri çocukların genellikle yetişkinlerin yaptığını yapmak istediklerini fark etti. “Bu çocuklar ebeveynlerinin bunları yaptığını görüyor ve dahil olmak istiyorlar” dedi. “Çocuklara ebeveynlerinin üst katta yaptıklarına benzer spor ve çeviklik dersleri sunmaya başladık.”

Bu nedenle bu yıl saat 17.00’den 20.00’ye kadar olan Yılbaşı partisinde kaya tırmanışı, parlak çubuklar, el sanatları, top düşürme ve tabii ki geri sayım yer alıyor.

White Plains, New York’ta Pilates eğitmeni olan 34 yaşındaki Jessica Kirby, 10, 8, 5 ve 3 yaşlarındaki çocuklarının etkinliğe katılmaktan heyecan duyduğunu söyledi. “Bütün arkadaşları orada ve tatillerini kutlamak istediklerini biliyorum” dedi. Ancak bu deneyimin en büyüğü için daha az tatmin edici olabileceğini de biliyor. “En büyük kızım bana gece yarısına kadar uyanık kalıp parti yapmak istediğini zaten söyledi” dedi. “Denemek isterse kesinlikle deneyebilir ama içimden bir ses, sonunda kanepede uyuyakalacağını söylüyor.”