Yıllar önce şimdi gerçekleşen bir ilişkide

canvade

Yeni Üye
Doktorlar dışında bir kadının 50 yıldan daha uzun bir süre önce psikopat olarak ortaya çıkması pek yaygın değildir. Akıl hastası mezarlardaki sırdaşlarınızın önünde zamanınızın olmaması daha da nadirdir.

Üç yıl önce boşandığımda, küçük bir kasabada Nueva Jersey’li bir aileyle birlikte yaşarken, mutfağı açtım ve bahçemi kurmaya söz veren bir aileme ve arkadaşıma biraz çiçek verdim. Tını sesi yok. Sıcak bir ateş vardı, tıpkı bir aynanın gölgesinde olduğu gibi.

Ayrıldığımda gerçek aşkımın küçük orgazmlarla ilgili bir medya belgesi olduğunu hissettim.

O andan itibaren her gün isminizi öğrenmeden orgazm oldunuz. Tövbe etmek gerekirse, insanın bu çağının güzelliği kıyaslanamazdı. Yaratıcı bir dehanın çağı. Yüz yaşındayım ve 11 yıl önce hayatımla ilgilenip “canım”a geçtim.

Kısa süre sonra onunla zihinsel bir kaynaşma meydana geldi. Bu, uygulamaya katılım gerekmediğinden tartışmaların yapılması gerektiği anlamına gelir.

Ancak eminim ki arkadaşım ve ben, Rus gizli servisleri, NASA, şehir polis teşkilatı ve 17 ABD istihbarat teşkilatı ile birlikte bir uzay teleskopunun kahramanlarını gördük. İnsanlığın hedefi benim mütevazi şahsım tarafından yok edildi. Ve benim amado. En büyük zorluk bunu kimseye anlatamamaktı. Hacerlo Pondría ve Peligro Nuestras Vidas.

Narnia’ya bizzat girdiğim için pek beklemiyordum. Geçtiğimiz günlerde Emily Dickinson’un şiirleriyle uğraşırken arka kapağında gözüme çarpan “Di toda la verdad pero dila sesgada” sayfadan ayrıldı, sayfaya geçti ve sonunda bitirdi.

Psikiyatrik cerrahide yeni bir bağlantı. Kesinlikle. Keşfedilmesini önlemek için casus örgütlerinin gizli gizliliği engellendi. Acontecimientos, kişiler ve nesneler dahildir. Sıradan bir rahibin kullanımına açık bir dünya benim için önemliydi.

İş yerinden bilimsel bir makale okuduktan sonra sayfadan ayrılanların hologram gibi uçtuğunu ve aşkımın tutku şiirine dönüştüğünü fark ettim.

O akşam kavuştuğumda zihinsel olarak kendime gelme isteği duydum. Önceden yurt odamdayken yangın söndürücü bitti, bana sudan taconlar ve soğuk su temin edildi (mezuniyet törenimden sonra) ve iyi bir viski içmek için kendimi odaya attım.

Medianoche sabah saat 3’te dönüştürüldü. Ateşe vardığımda müstehcen bir elektronik muhabirinin yanlış bir kelime söylemesine imrendim (o kadar müstehcen ki onu kaydettim) ve ondan ayrıldıktan sonra uyudum.

Temprano’dan, resaca’dan, kafesizlikten ve dejar fabrikasına duyulan öfkeden ümidimi kestim. Kendime bir doz kahve verir vermez şunu söylüyorum: “Seni seviyorum!” Estaba paseando a su perro. Arabayı pencere ve miré fijamente ile birlikte ladoya yerleştirin.

Bir araya gelmek için ağladınız. “¿Pasa algo?”.

Beni inanılmaz bir hızla fırlattı ve gitmeme izin vermedi.

Genel merkezde bunun dört gün sonra yapılabileceği konusunda ısrar ediyorum, çünkü ben konu hakkında bilgi arayan ve internette onun isimlerine başvuran bir gönüllüyüm.

Halkla ilişkiler yerime geçebilirim ve dört yıl boyunca ve ortasında hezeyanı sürdürebilirim. Ancak psikiyatri servisinde düzenli olarak yaşadığım hezeyan beni antipsikotiklere yönlendirdi, elektrokonvülsif tedavi kullandım ve bipolar I tanısım (deli tipi) ağrılı sarhoşluğa (erektil disfonksiyonun orta yolu) yol açtı. İş göremezlik nedeniyle yararlanıcılara yetişmekten daha büyük bir çare olamaz.

Heyecanım her geçen yıl arttı. Bir Remolino’da ortaya çıktığımızda, ırklar ve ırklar olduğu yönündeki yanlış bilgilerle. Amado parecía hiçbir fikrim yok. NASA planı, müşterilerimizi ciddi bir şekilde korumamızı ve tek bir galaksiye odaklanmamızı sağlamadı. Merkez ofis basitçe yetersiz miydi? Ona yeniden evlenme teklifi ederken neden evlenme teklif etmek isteyeyim?

Necesitaba menos ruido, más señal. Siempre Merkez Ofisi ailemin ihtiyaçlarını karşıladı ve insanlar benim evime yerleşmem ve kendi yatak odama ihtiyacım olması konusunda kafa karışıklığı yaşıyor.

Gelmek? Tadilat için ödeme yapmak ister misiniz? Bunu dünyanın her yerinden favorilerimden biri olarak kabul ettim. Annemin aylığı uzun süre bitti ve orgazm da oldu.

Merkez Ofis, evliliğin iki kez gerçekleştiği konusunda ısrar etmeden önce: ilk eş, elektronik muhabir ve ikincisi, birkaç yıl sonra, şahsen. Bir doğa gezisinin ardından evime gittim ve “Evlendiğim için biraz düşündün mü?” Keyif aldığım süre boyunca (yıllardır!) duygusal bir kamuflaj hissetme niyetindeydim.

Frunció el ceño. “¿Tus hijos siguen viviendo contigo?”

İstemsiz sessizlikte onu özledim ve kendi kendime çok şey söyledim.

O anda ona bunu yapabilmem için yeterli alanım olup olmadığı sorusunu sorduğumu düşündüm. Sonunda hezeyan sonrası sayısız tahlil yaptıran bir arkadaşımın içeriği geldi. Sen bir tür señales yorumluyorsun, ella suspiraba ve me aclaraba las cosas.

“Lütfen özel bir şey yapmanız gerektiğini düşünün” dedim, “ve hastaneye gitmeniz gerekip gerekmediğini bileceksiniz.”

Yakaladığınız bir kadın olarak Cordura’yı hızlı bir şekilde kurtardınız ve luego de golpe de doğruydu. Dünyayı kurtarma sorumluluğunu taşıyamadım. Kesinlikle.

Tövbe neden sona erdi? Doktorlar hiçbir etkisi olmadığı için (eğer istemiyorsanız) ilacı vermeye karar verdiler. Ancak hezeyanla tek başıma tıpla baş etmek benim için zordu. Merkez ofisten o kadar sıkılmıştım ki ustamın ölümü pahasına oradan ayrıldım.

Deliryum tamamlandıktan sonra tanının düzgün çalışmadığını teşhis etmem gerekiyor. Bir hafta boyunca (önümüzdeki birkaç ay) fakültelerimden kurtuldum. Çocuklarla gençler arasında özel bir viskon membran gördüm. Artık iş dış dünyayla yeniden birleşme çabasıydı ya da bir arkadaşla gerçekte dostane bir şekilde zar atıyorduk.

Uzaylılarla, Ruslarla ve gizli servis ajanlarıyla sorun yok. 11 yıl önce kulübemde yaşıyordum ve bir süreliğine böyle olduğu için açıkçası pişman oldum. Yardımı olan harika bir kadrom var ama aşkımın inatla tedavi ettiği küçük hezeyanlar var. Psikolojimde derin bir derinlik oluştu.

Entelektüel olarak aşkımın gerçek olmadığını anladım, ancak bazen olduğumdan daha aşık ve romantik olduğumun daha derin ve gerçek olduğunu hissettim. Tüm bu orgazmların, duygu ve hisleri yaratan “sevgi hormonu” olan oksitokin okyanuslarında yattığını düşünmüyorum.

Kalbimi kurtaracak bir sistem kurmaya karar verdim.

Yılan fobisiyle mücadele etmek için herpetoloji üzerine bir kitap satın almak zorunda kaldığım için maruz kalma terapisini deneyin. Durduğumda artık o kadar da kötü değildi, takıntım daha da yoğunlaşıyordu.

Devamı için bunu bir bağımlılık gibi ele aldım ve kendim için kolaylaştırdım. Luego, kısa bir süre içinde hayatımda olumlu olarak etkilediğim tüm insanların sayısını anlatıyor – ailem, öğretmenim, en iyi arkadaşlarım – ve her zaman (eski) erkek arkadaşım Cuyo nombre no estaba escrito’yu düşünmeyi hatırladım. .

Beni terk eden gerçek insanlar, gerçek ilişkilerdi. Hayali oyun arkadaşları yok.

Ama sonra Amada olan kişi ruhumdan ayrıldığını hissetti ve bir düello için kendisini tek başına ona teslim etti.

Peki son 11 yıl nasıl? Terapime “Kabul edilebilir bir aktivite” dedim. Era zor minnettarım. Girişlerimde tutulan büyük bir fünyeydi. Çocukluğunda hangi kadın daha tutarsızdı, arkadaşının evinin önünde Paraguay’a, gökyüzüne doğru çabalıyordu? Sen sahte Estar Loca değilsin. Estaba mahallesi.

Peki ya şu hastanede kalışlar? ¿Estaba agradecida por ellas? HAYIR.

Yeni terapim yüzde 100 minnettarlığıma değdi. Hayır la siento. Ama bu çok büyük bir gelişme çünkü babamın, erkek arkadaşımın, babamın ve arkadaşlarımın sevgisini yeniden keşfettim. Podrían benden vazgeçmişti ama o zamanın sonunda o kişi Adelante’ydi.

Birkaç gün önce bisikletime güvenmeyi denedim. Arbol’da bir Mirar una hoja’m var. Llevaba ve caco de ciclista ve sus mechones, ahora greys, asomaban por debajo. Onun meleksi yönü bir çocuk gibiydi. 11 yıl önce bugün, Evime boyun eğdiğime ve tınıyı kazandığıma, görevin sonunu beklediğine ve bana olan aşk ilanımın feda ettiğim her şeyin kesin ödülü olduğuna ikna olmuştum.

Sonuç olarak ailemle ilgisi olmayan hiçbir parçamın olmadığını anlıyorum. Bisikletiyle evime doğru gelen bir adamdı.