Yıllarca oda arkadaşı olarak çalıştıktan sonra nihayet sadece arkadaş olmaktan öteye geçtik

canvade

Yeni Üye
Ağustos 2017’de Matthew Joseph Vella ve Joel Alexander Kimling, Virginia Repertuar Tiyatrosu’nda dokuz aylık staj için Richmond, Virginia’ya geldiler ve aynı daireye atandılar.

Bay Kimling bir aktör, şarkıcı ve dansçıdır ve Bay Vella ise bir sahne ve ışık tasarımcısıdır. Birlikte çalışıp yaşamalarına rağmen, boş pazar günlerini genellikle yerel bir alışveriş merkezi olan Short Pump Town Center’da ve ardından bir bira fabrikasında veya içki imalathanesinde birlikte geçirirlerdi.

Derin bir dostluk gelişti, ancak ikisi de flört etmekle diğerini bir arkadaştan fazlası olarak göremeyecek kadar meşguldü.

Bay Kimling, “Arkadaşlık benim için bir ilişkiden daha önemliydi ve ben genç, aptal ve çılgın olmak istedim” dedi.

Bay Kimling, Nisan 2018’de sarhoş bir akşam Bay Vella’ya kendiliğinden bir öpücük verdiğinde, Bay Kimling Mayıs ayında önümüzdeki üç ay boyunca Batı Virginia’daki bir tiyatro festivalinde çalışmak üzere ayrıldığında her ikisi de bu düşünceyi çoktan unutmuştu.

28 yaşındaki Bay Kimling, şu anda Richmond Yahudi Cemaati Federasyonu’nun muhasebe ve finans müdürüdür. 30 yaşındaki Bay Vella, Richmond’daki Hardywood Park Craft Brewery’de paketleme uzmanıdır. Her ikisinin de tiyatro çalışmaları alanında lisans dereceleri var – Decatur, Illinois’deki Millikin Üniversitesi’nden Bay Kimling ve California, Stockton’daki Pasifik Üniversitesi’nden Bay Vella.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Bay Kimling, her ikisinin de çırak olduğu repertuar tiyatrosuna döndüğünde ikili sosyalleşmeye devam etti.

Ancak Şubat 2019’da ilişkileri değişti. Bay Kimling’in patronunun Broadway turne programı “Garson” için kullanamadığı iki bileti vardı ve bunları ona teklif etti; Bay Vella’yı da yanına aldı.

O gece Bay Kimling ilişkilerini gündeme getirdi. Nihayet her ikisi de tanışıp birlikte yaşadıktan bir buçuk yıl sonra birbirlerine karşı başından beri hisler beslediklerini itiraf etti.

Mart 2019’da bir hafta sonu için New York’a gittiler; Bay Vella ilk kez. Beş Broadway gösterisini izlediler ve sadece bir ilişki içinde oldukları değil, aynı zamanda bunu Facebook’ta resmileştirmeleri gerektiği sonucuna vardılar.

Kimse şaşırmadı.

Ekim 2019’da Richmond’da birlikte üçüncü bir daireye taşındılar ve sonunda aynı yatak odasını paylaştılar. İki ay sonra, Kleopuptra veya kısaca Kleo adlı bir pit bull yavrusunu sahiplendiler.

Önümüzdeki aylarda ikili evlilik hakkında konuşmaya başladı. Bay Vella, Bay Kimling’le tanışmadan önce kendisini evliliğe uygun bir tip olarak görmüyordu.

Bay, “Kendimde ne kadar gelişme gördüğüme, onun benim hayatıma ve benim de onunkine ne kadar katkıda bulunduğuma baktığımda, bunun Joel be ile birlikte olmaktan başka bir şey olduğunu hayal edemiyorum” dedi. . dedi Vella.

Bay Kimling, “Benim ruh hayvanım yakut boğazlı bir sinek kuşudur” dedi. “Matt, stres seviyem ne olursa olsun, elini sırtıma koyarak ve bana yavaşlayıp nefes almamı söyleyerek beni anında sakinleştirebiliyor. Bunu herkes yapamaz. Yapacak çok işim olduğunu biliyorum ve o her zaman buna karşıydı.”

Bay Vella, Mayıs 2020’de Bay Kimling’in ailesiyle Hudson, Michigan’da Little Round Lake’te bir kayıkta yaptığı toplantı sırasında evlenme teklif etti. Eylül ayında çift, salgın sırasında para biriktirmek için dokuz aylığına Bay Kimling’in Cincinnati’deki ebeveynlerinin yanına taşındı.

Ocak 2022’de ailelerine başka bir pit bull yavrusu, Bark Antony’nin kısaltması olan Tony katıldı.

8 Aralık’ta Richmond’daki tarihi Mankin Malikanesi’nde 115 misafirin önünde, çiftin Henrico İlçe Çevre Mahkemesi tarafından sivil kutlama olarak onaylanan arkadaşı Sara Heifetz tarafından evlendiler.

Bay Kimling, Bay Vella’nın annesinin kızlık soyadı olan Vella adını alıyor. Her ikisi de Vella’yı birçok aile isminden seçti; Bay Vella bu yılın başında ismini Banes’ten değiştirdi.

Düğünlerinde Bay Vella deri bir koşum takımı ve papyon takarken, Bay Kimling kırmızı kadife kravatlı ve siyah dantel duvaklı deri bir korse giymişti. Törenleri, Corinthians’tan bir İncil okumasını ve bir Wiccan el bağlama ritüelini içeriyordu.

Çift ayrıca kendi yeminlerini de okudu. Bay Vella mektubunda şunları söyledi: “Sana tam olarak ne zaman aşık olduğumu hatırlamıyorum. Belki de Crate & Barrel’deki ilk vitrin alışverişimizdi; burada ikimizin de annelerimizin o lambadan ne kadar nefret edeceğini tartışmıştık.”

Nişanlandıklarında yüzük alışverişinde bulunduklarından, annelerinin kendilerine verdiği defne çelenklerini birbirlerinin başlarına takarlardı.

Bayan Heifetz, “Tıpkı Greko-Romen döneminde kazananlara defne ödülleri verildiği gibi, çiftimiz de birbirlerini hayatın iniş ve çıkışlarını birlikte aşmaya yönelik bağlılıklarının simgesiyle ödüllendiriyor” dedi ve şöyle devam etti: “Büyüklük için çabalamak ve ondan kurtulmak için. “Aşk yolculuğunda zafer kazandılar.”