Yurt dışı öğreniminin durdurulması. Süren bir ilişki.

canvade

Yeni Üye
“Uzun mesafeli ilişkimiz sırasında manevi düzeyde çok yakınlaştığımız için, sanki son bir buçuk yıldır yüz yüze birlikteymişiz gibi, birlikte yaşamamız çok tanıdık geldi” dedi. Plaza. “Birbirimizin her şeyini biliyorduk ve seviyorduk.”

Bay Plaza, 29 Ocak 2022’de evlenme teklif etti. Biscayne Körfezi’ne bakan Miami’deki Bayfront Park’ta bir fotoğrafçıyla pikniğe ev sahipliği yapması için bir şirket tuttu. “Jessica’yı bunun sadece eğlence olsun diye sıradan bir fotoğraf çekimi olacağına ikna ettim ve yağmur yağacağından korktuğum için birkaç kez ertelemek zorunda kaldığım için bu onu teklifimden vazgeçirdi” dedi. “Oraya vardığımızda, fotoğrafçı çoktan kurulmuştu ve ben hemen tek dizimin üstüne çöküp onu hayatımda ne kadar istediğimi söyledim. O kadar çok ağladı ki endişelendim ama neyse ki evet dedi.”

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Çift, 28 Ocak 2023’te Miami’deki Gesù Kilisesi’nde 75 aile ve arkadaşın önünde geleneksel bir tören düzenleyen Roma Katolik rahibi Rahip James Lambert ile evlendi. Bayan Lopez Valerio, “Miami’de yeniyken, başlangıçta arkadaş edinmekte zorlandık, ancak en yakın dostluklarımız kilisemizde kuruldu” dedi.

Çift, törenlerine birkaç Latin geleneğini dahil etti. Bunlar arasında anneleri tarafından birlikteliklerini sembolize etmek için omuzlarına büyük bir tespih konulduğu el lazo ve damadın ebeveynleri tarafından sunağa taşınan ve damadın bakım yükümlülüğünü temsil etmek için geline verilen altın paralar olan las arras yer alır. o ve evi.

Batı Miami’deki Rönesans Balo Salonları’nda düzenlenen resepsiyonda yeni evli çift, Oh Wonder’ın “Drunk on You” parçasıyla ilk danslarını paylaştı. Bayan Lopez Valerio, “Toledo’daki ilk randevumuzda duyduğumuz ilk şarkıydı” dedi.

Bay Plaza, “Yurtdışındaki sömestrimize İspanya’da başladığımızda, ikimiz de deneyimin ömür boyu sürecek anılar, dostluklar ve yeni başlangıçlar getirmesini umduk” dedi. “Ve aynen öyle oldu.”